P.S. svrati malo i na svoj forum, sad si tamo domaci

http://www.yugofanclub.com/forum/
ozbiljno

Brojeve si dobio a slike ?u probati sutra...Nigy napisao:Imam par molbi za Doru, Frisa i ostale koji mogu pomoci.
Trebaju mi oznake na protokomeru za AR 75 turbo kao i dizni. Takodje, fotke kacenja protokomera za nosace, nacin pricvrscivanja zastite kocionog cilindra od toplote turbine i gde idu cevcice od 'elektronskog meraca uljnih para' koji se kaci na kutiju filtera za vazduh.
Isto tako, koja je zica na izlazu iz kabine predvidjena da ide do davaca pritiska na interkuleru?
Fala unapred. :cool
.Oprosti na interaptu..Od posude za kondezovanje uljnih para idu dve cevcice (pored onih vecih) od kojih se jedna kaci na dno sipke za merenje novoa ulja, a druga ide do nekog malog 'meraca' koji je gumenim nosacima zakacen za kuciste filtera za vazduh.
Ajd' ovaj put...killaz napisao:.Oprosti na interaptu..
Nije valjda?!killaz napisao:Dakle klasichan hvatach uljnih para koji shalje kondenzovano ulje nazad u karter, ali sa gasovima chini chuda...
killaz napisao:Manuali mi trebaju, manuali heheh
Nemo' se sekiraNigy napisao:@ Fris & Dora
Fala na pomoci, al' bih vas jos maltretirao.![]()
LM, rece mi malopre jedan lik da se brojevi dizni, protokomera i kompjutera trebaju poklopiti jer ima barem 3 kombinacije.![]()
Zato bih vas zamolio i za br. compjutera (oba) pa da i to uporedim, i ako neko ima shemu koje su kombinacije u igri (injektori su kod mene 0.280.150.152(ili3) a protokomer 0.280.202.058)...
Ma salio sam se naravno , da ne napravis zaebanciju kao i Dora pa da posle budes drugi lik po redu u Srbiji koji je stavio nove hilzne na turbaka!Nigy napisao:
@ TOKYO
Nema divljanja dok ne vidim sta je sa motorom (sto purnja ko blesav) a i to cu videti tek posto sve ovo prethodno resim...
Ma sta ti je ?? ja sam se posvadjo sa pandurom zato sto sam mu rekao da je najgluplje pitanje koje policajac moze da ti postavi je : gde ides?? i odakle ides?? Sad bi mu rekao gde idem. . . idem u majcinu . . . . mogu da mu lupim sta god zelim. . . .veterinar napisao:
... ne mogu da verujem da je organ bio bas na nivou sredine darvinove lestvice.