Bedak, kad ce konacno da naprave nesto sa zadnjim pogonom.
Brera prototip je bio zadni pogon, bas me obradovalo, a kad je dosao do proizvodnje, cvrc, prednji.
Ako ne naprave nesto novo na zadnji pogon moracu da kupim sebi jos par 75-tica, da imam zauvek.
uf, kad vidim oglas, 75 V6 , da mogu odma' bih kupio.
... nije problem kupiti 75 3.0 v6 (america) za 1.500-2.000 eur za koliko se s vremena na vreme prodaj u oglasima, problem je registracija... prosle godine je registacija za 156 2.5 v6 bila mislim negde oko 35.000... sad sigurni mnogo vise + nema vise na rate.... katastrofa... maltene skuplja registracija nego automobil... jos jedna besmislica u ovoj pa 'ajde da ne preterujem, CHUDNOJ zemlji...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Kod nas je registracija relativno jeftina kad se pogleda evropa, ali uvek vazi ista prica, da mi nismo evropa
Za registraciju bih izvadio V6 i stavio turbo L4
manja masa, i slicne prednosti.
Vidis, vidis. Moja kola su 2000, pa bih mozda mogao nesto da izmajmunisem. Ostao bih u svakom slucaju pri plinu, jer mi se ne smanjuje kilometraza, ali :-)
3000 kubika, pa jos v6...
ne, ne, ne, to je previse kubika, pa ko to moze da kontrolise
Naravno da ne bih odbio, ali...
Sa istom masom, gumama i motorom, ipak bi zadnji pogon bio bolji. Dobar multi-link ili dvostruke ruke pozadi, umesto de-diona na 75 bi sigurno postidele 147 ili 156. (Mada i ovako bi sa autodeltinim motorom mogao sasvim lepo da se potrka)
GTA je dobar uprkos prednjem pogonu, a ne zbog njega.