Dobar dan.Nova sam u grupi pa jos ne mogu da se snadjem.
Kupila sam gt jtdm 2005.Prethodni vlasnik je imao 80 god.italijan.Auto je u fabrickom stanju sto znaci nikada nije uradjen veliki servis.Presao je 156 000
Majstor ga je podmazao posto sve skripi,verovatno je stajao negde bar 10 god.Inace je bukvalno kao iz fabrike.Kakva su iskustva sto se tice kvarova?Hvala
Alfa gt
Dobrodošla... Batali podmazivanje nego spremi 600-700-1000e i pravac autoservis Brana u Vraniću, to ti je 40-ak km od Šapca...
Veliki i mali servis, zamena svih tečnosti, pregled kočnica, sigurno će tu biti i nekih sitnica i tek onda vozi....
pozdrav!
Veliki i mali servis, zamena svih tečnosti, pregled kočnica, sigurno će tu biti i nekih sitnica i tek onda vozi....
pozdrav!
- Maxmilijan
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2003
Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm 2010 - Lokacija: Beograd
To mozes bilo koji servis koji radi Alfe. To su osnovne stvari koje svi umiju da urade. Obavezno bar veliki i mali servis.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
- Maxmilijan
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2003
Alfa Romeo 159 SW 2.0 JTDm 2010 - Lokacija: Beograd
A sto se tice kvarova jtdm su ekstra motori. Uglavnom gaze mnogo km samo odrzavanje. Sto se trapova tice kupuj remontovane dijelove u Kg odlicni su nema razlike sa novim dijelovima iz radnje a duplo su jeftiniji. Egr ventil najbolje zatvoriti fizicki i softverski da ne javlja gresku. To je odlicna stvar. I tako, manje vise uzivaj 

- Jelenamilan04+
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo gt jtdm
Hvala.Servisi uradjeni i jos neke sitnice.Izaslo 92 000.Sad samo cekam lepo vreme...
Poslednja izmena od Jelenamilan04+ u Sub Jan 18, 2025 8:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”