Sve mi boje lepo stoje AR
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Videh juče Stelvio u Ocra boji, kakav raritet. Nedugo potom Stelvio najnoviji model u pastelno crvenoj, a tu negde među njima i ja sa Montrealkom. Malo je reći da smo obojili i uveselili sive ulice. Nažalost, Ocra je viđena samo u prolazu, nisam baš mogao zagledati kako to sve preliva u zavisnosti od osvetljenja. Ipak mogu reći da je mrtva trka između Montrealke, Ocra i Etna crvene (iako postoje jednako poželjne varijacije na crvene teme), a odmah tu za dlaku pored bi bila Misano plava.
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- boki76
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta Rosska 1.6 jtdm 2014.
Ex 147 1.9jtd 2003. - Lokacija: Beograd
Misano je najlepsa na Giulietti. Nekako mi ide uz nju, dok Giulia i Stelvio ne bi bili moj prvi odabir u toj boji. Na zalost nista od pomenutih nisam video uzivo ali se nadam da ce se to uskoro promeniti. Bas sam danas naleteo na coveka kao glanca svoju rosso Giulu ispred garaze. Crni spojler, crne felnice.....ma da sednes i da gledas samo. Mogu misliti te "speciialke" kakve su uzivo.
- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Ocra je zanimljiva ali nema efekta WOW. Rosso Etna i Verde Montreal stalno iznenađuju novim nijansama.
R4T
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Slažem se da su ove dve najluđe, ali mislim da i Ocra jako lepo radi na svetlu. Na nekim fotkama je bilo toliko različito da sam mislio kako su dve boje u pitanju. Jako mi se dopada i bila mi je prvi pik, mada je malo svedenija i ozbiljnija od ove dve. Ko hoće da bude primećen - zna se

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER