Alfa je Alfa.

Ima prostora, a jos ako bih uklonio staru kutiju gde stoji filter i ostalo, ima da bude pomalo prazno.

Ovo mi je zelja, ali to se vrv nece ostvariti:
nije pametno uopste posebno na venturi sistemu plina, na sekventu i moze da prodje ali nije pozeljno mada ljudi svasta voze pa kod nekog super radi kod nekog zezaDucero napisao:Ne znam bas koliko je pametno da montira pecurku jer ima plin
Ja sam u rane 90-te radio na Tristać ovo.....golu cev od motora pa sve do zadnjeg branika, blok od 1500, glava skinuta do ventila, polirao sam usise....OMP napisao: ↑Ned Mar 06, 2016 12:10 ami nemojte da mislite da ako stavite protocne lonce dobijate na snazi, opet je tu rec o zvuku i subjektivnom osecaju ali vrlo lako moze i da se izgubi snaga ili da ostane ista, pogledajte profi racing lonce i necete videti protocne vec svaki lonac ima neku svoju pricu unutra, to je matematika, tako da ih ne bi dzabe tako pravili.
Nije fora samo da izduvni gasovi sto pre izadju i bez prepreka, bitno je i kojom brzinom izlaze i u kojoj kolicini, nekad su trkacki automobili imali samo cevku od grane do krajam, pa se mislilo da ako je cevka sto kraća to je bolje te su ih savijali odmah iza prednjih tockova ili kod vrata, onda su vremenom skontali da su kratke cevke bzvz i da trebaju biti duze pa su ih produzivali, cesto i van gabarita vozila da bi konacno kako su godine prolazile skontali da lonac ipak vrsi neku funkciju. poenta price je da je to sve matematika a ne samo skin lonac, stavi ovaj, onaj i dobijas 10 konja i slicne carsijske price
neki trkaci provedu ceo dan na dinamometrima i probaju takve gluposti da ne bi verovali na cemu sve moz da se dobije ili izgubi i cesto ispada da logicne stvari ne rade posao kako se u prvi mah misli.