Pozdrav svima , nabavio sam ovaj cd za instaliranje novog softvera za navigacioni uredjaj Connect Nav , narezao sam na CD i pratio upustva za instaliranje :
1.Upalio auto i samim tim se upalio i uredjaj
2.Izgasio auto i nakon toga upalio samo navigaciju (stoji na AUDIO)
3.Ubacio cd narezan i cekao da se pojavi Eror disc
4.Nakon toga izgasio navigaciju i nakon 5 sekundi opet upalio pojavi se logo koji stoji otprilike 7 sekundi i po propisu bi trebalo sledece da se pojavi Flasher program i ja nakon toga da stisnem 3-4-5-6 i dugme za premotavanje napred ali meni se ne pojavi Flash program vec se navigacija samo izgasi i to je to , sada ne znam sta moze biti, pada mi napamet da nije na cd dobro narezano (ne znam da li pre rezanja taj fajl treba da seraspakuje ili se tako reze)?
Ne znam zasto se izgasi uredjaj a ne izbaci flasher program ..
Ukoliko neko ima iskustva znacilo bi ..
Instaliranje FIRMWARE_Connect_Nav_V.12.3_ALFA_ROMEO
- Djordje147++
- Garaža: Alfa Romeo 159 , 1.9 JTDm , 110 kw
- b0jan
- Garaža: Alfa Romeo 159 TBi Ti Q2
Re: Instaliranje FIRMWARE_Connect_Nav_V.12.3_ALFA_ROMEO
Ja sam flesovao navigaciju i nije bilo problema, cak i nisam morao da pritiskam dugmice vec je sve sam odradio, probaj CD da narezes u Neru. Dati poduhvat sam odradio prije jedno godinu dana pa se i ne sjecam najbolje, sa cu da potrazim u garayi da vidim jesam li sto pisao.
Poslednja izmena od erdeljan u Pon Dec 15, 2014 12:07 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nema potrebe citirati prethodni post
Rezlog: Nema potrebe citirati prethodni post
- Djordje147++
- Garaža: Alfa Romeo 159 , 1.9 JTDm , 110 kw
Uspeo sam da instaliram konacno , hvala u svakom slucaju . Negde sam cuo da kada je ovaj novi softver instaliran da moze da se nasteluje da dugme za paljenje ne treba da drzis dok vergla vec ga samo pritisnes jednom i on odradi , da li neko zna nesto o tome ? I sada svremena na vreme kada ucitava cd sa mapama ponekad se samo skroz izgasi i ponovo uplali pa ne znam zasto li se to desava , ako neko ima odgovor hvala unapred .. Pozzz
Punog gasa nikad dosta...
- b0jan
Moja alfa je prije Restajinga ^^, tako da je moguce da alfe poslje 2007 - 2008 imaju tu mogucnost, mada koliko se sjecam i Popova Alfa koja je neko mladje godiste isto se palila na dauži pritisak dugmeta. Inace u svom tom restajlingu osno sto mi se svidja je 10 konja jaci motor, lakse auto, a sve ostalo ne, kao instrument za turbo ne radi dok se ne pokrene auto, razlicito osvjetljenje u kabini, nemogucnost da se prozori zatvore preko daljinca.
Ne sjecam se da sam imao takav slucaj.I sada svremena na vreme kada ucitava cd sa mapama ponekad se samo skroz izgasi i ponovo uplali pa ne znam zasto li se to desava , ako neko ima odgovor hvala unapred .
- Pele
- Garaža: Opel Astra 2.0 16V DI
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm - Lokacija: Sarajevo
Moze li molim te u pm, site odakle si skinuo firmware? HvalaDjordje147++ napisao:Pozdrav svima , nabavio sam ovaj cd za instaliranje novog softvera za navigacioni uredjaj Connect Nav , narezao sam na CD i pratio upustva za instaliranje :
1.Upalio auto i samim tim se upalio i uredjaj
2.Izgasio auto i nakon toga upalio samo navigaciju (stoji na AUDIO)
3.Ubacio cd narezan i cekao da se pojavi Eror disc
4.Nakon toga izgasio navigaciju i nakon 5 sekundi opet upalio pojavi se logo koji stoji otprilike 7 sekundi i po propisu bi trebalo sledece da se pojavi Flasher program i ja nakon toga da stisnem 3-4-5-6 i dugme za premotavanje napred ali meni se ne pojavi Flash program vec se navigacija samo izgasi i to je to , sada ne znam sta moze biti, pada mi napamet da nije na cd dobro narezano (ne znam da li pre rezanja taj fajl treba da seraspakuje ili se tako reze)?
Ne znam zasto se izgasi uredjaj a ne izbaci flasher program ..
Ukoliko neko ima iskustva znacilo bi ..
- Pele
- Garaža: Opel Astra 2.0 16V DI
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm - Lokacija: Sarajevo
Nakon flasher programa i ucitavanja samo se ugasi navigacija, a ne mogu da izbacim cd. Molim pomoc
- b0jan
Nisi nesto dobro uradio, ili je firmware bio pogresan, znam dosta slucajeva gdje su se ljudi dobro namucili da rijese dati problem, probaj da izguglas Alfa Owner itd. Sa srecom
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
skini klemu,vrati posle 15 min,firmwire ucitavas preko usb-a ako je u pitanju 159
bio jednom jedan TI
- Abadjidjija1
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo
Znam da je stara tema, ali izgleda da je nemoguce naci neki funkcionalni link...
Da nema neko slucajno link ili fajl za update 159 navi sistema na 12.3 ?
Hvala unapred
Da nema neko slucajno link ili fajl za update 159 navi sistema na 12.3 ?
Hvala unapred
- b0jan
Poslaji mi mail na PM, proslijedicu ti fajlove imam ih negdje sig.
- b0jan
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Moraš da imas najmanje 5 postova da bi dobio tu mogućnost.
- Djolle971
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 159 karavan 150 ks
- vule93
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 Jtdm Q-Tronic
Pozdrav, da li neko moze da okaci link za update ili da mi posalje? Hvala unapred
- Lakson
- Drug Član
- Garaža: ̶ ̶̶̶A̶̶̶l̶̶̶f̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶R̶̶̶o̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶o̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶5̶̶̶6̶̶̶ ̶1̶.̶9̶ ̶J̶T̶D̶m̶ ̶̶̶S̶̶̶p̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶t̶̶̶w̶̶̶a̶̶̶g̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶
Alfa Romeo Giulietta SUPER 1.4 TB
Alfa Romeo 159 2.2 JTS - Lokacija: Beograd
https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link
Kao poklončić imaju i mape iz 2017. (Poslednje koje mogu da se nađu) za Connect Nav+ (Starija fabrička multimedija)
Uploadovao sam na Google drive ako ti još treba a i ako nekome treba u buduće!
https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link
Kao poklončić imaju i mape iz 2017. (Poslednje koje mogu da se nađu) za Connect Nav+ (Starija fabrička multimedija)
"Zvuk violončela koji svira anđeo na jastuku od meda"
- nidjo11
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 159
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”