Alfa Romeo 156 2002
- Urke156
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V
Drugari ovako planiram da sredjujem kola nedavno sam polozio trebaju mi par saveta. Naime crkla mi je sijalica od goriva,temperature i ceo dole znaci komplet klima, brzina ventilatora i zone. Da li je lako skinuti i zameniti kao i sijalica na obrtomeru (ispravite me ako gresim ali ja mislim da se samo skinu dva srafa sto drze sat gore i dole i izvuce se) zanima me koje su sijalice ako su ubodne lako cu resiti nadam se. Hvala
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 120 TS
Stilo 80 JTD
Felicia Combi 75 I.E. - Lokacija: Srbistan
Jesu ubodne sijalice, one male, od 1,2 vata. Nije neka nauka da se skine maska oko satića i obrtomera, radi zamene istih. Problematika su sijalice komandi klimatizacije. Iste idu i tu, ali ne u grlo(fasung) nego se leme umesto starih, jer je nabavka novih original (bez da se leme) nemoguća misija.
Sent from my RMX3085 using Tapatalk
Sent from my RMX3085 using Tapatalk
- Urke156
- rookie
Videcu ali jako bode oči ipak ne radi cela klimatizacija dole i obrtomer. Jako ružno noću. Hvala puno pa cu videti kako cu to da izvedem 

- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 120 TS
Stilo 80 JTD
Znam sve, imao iste muke
Sve sa grlom nisu prob da se izmenjaju. Ne treba ni neki spec alat ni znanje al ove iz točkića klime
Muvao, petljao, valjda 5x skidao komandni moduli na kraju prodao auto, svetleo mi samo koturak za ventilator 

Sve sa grlom nisu prob da se izmenjaju. Ne treba ni neki spec alat ni znanje al ove iz točkića klime

- Urke156
- rookie
Moram to da sredim da se ulepsa malo vreme. A inace hteo i da menjam unutra u kabini osvetljenje da stavim led. Elem jel nije tesko izvaditi iz pepeljare onu malu sijaličicu sto je preko nje zelena plastika?
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 120 TS
Stilo 80 JTD
- Urke156
- rookie
Drugari ne rade mi zadnji zvučnici na Alfi 156 limuzini... Zadnji su u pitanju, šta bi moglo biti i znate li od čega da počnem baš je gadno kad se sedi pozadi. Hvala