Danas sam sedeo u restoranu i u neko doba je u baštu ušlo nekoliko nalickanih automobila (inače se tu ne ulazi kolima), rasporedili se i počelo neko snimanje.

Mislim da je ovo i poenta postavljanja ove teme s moje strane.milosnbgd napisao:Iskreno uzeo bih ovo nego bilo koju drugu boju, ali to je vise zato sto je raritet...Da ih ima kao sto ih ima crvenih, ne bi bila interesantna...
Prvi Cars and Coffee kod nas, bud3 i Autoslavia su organizovali, ako se ne varam, baš je lepih primeraka bilo.
Inace, FCA cesto tako radi.. Mada dobro si i prosao jer si imao makar prednje posto najcesce isporucuju vozila bez ikakvih patosnica.Alfanatic napisao:Falile su i zadnje patosnice, ali to sam provalio tek kad je bilo kasno da se žalim
Bolna istina. I nikad necu to razumeti, niti cu moci da se pomirim sa tim.Alfanatic napisao:Znaš kako to ide? Kao i kod Alfe gde mnogi kažu "ma lepa je i sve je super, ali da ja ipak kupim Golfa"![]()
Alfanatic napisao:Ali to je najmanji problem. Dao sam da se zadnje skroje po meri i tačno po dizajnu, boji i materialu prednjih
Molim te pošalji kontakt info za patosnice na PM (naročito ako je nešto lokalnoAlfanatic napisao:Bilo je pitanje da li idu patosnice uz auto i rekao sam da ih ubace obavezno ako nisu fabrički predviđene. Rečeno je da će patosnice doći nakon provere, ali stigoše samo prednje. Naravno, toliko sam bio pun utisaka i imao toga da apsorbujem pa sam tek kasnije skapirao da nema zadnjih. Ali to je najmanji problem. Dao sam da se zadnje skroje po meri i tačno po dizajnu, boji i materialu prednjih tako da u suštini nema štete. Samo kad je stiglo sve ostalo i kada funkcioniše, a ovo su sitnice