Alfa Romeo Giulia Nuova
- nidza
- Garaža: ex 159
Pitanje koji su njima ukupni kapaciteti za proizvodnju. Ne smeju da dozvole ni višemesečne liste čekanja, tako se gube kupci takođe, a gubi i ekskluziva.
Nadajmo se da znaju šta rade. Ja sam bio gotovo siguran da će karavana biti i da napadaju D segment muški, međutim, može lako biti da tu Stelvio odradi posao. Zašto da ne.
Tapatalk
Nadajmo se da znaju šta rade. Ja sam bio gotovo siguran da će karavana biti i da napadaju D segment muški, međutim, može lako biti da tu Stelvio odradi posao. Zašto da ne.
Tapatalk
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- Shanirani
[video][/video]
Revju Djulije.. i 159... i 156..
Ako ne vidite prevod, potrazite ga u opcijama na donjoj desnoj strani videa.
Revju Djulije.. i 159... i 156..
Ako ne vidite prevod, potrazite ga u opcijama na donjoj desnoj strani videa.
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Iskreno, mislim da je došao trenutak da otvoriš temu u virusu

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Stefan Alfa DXB
- Garaža: Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ford Escape SE 2.0 Ecoboost AWD - Lokacija: Dubai
Neka je sa srecom! Cekam temu u virusu!range napisao:ZAREAEAV6H7539452!
Horse power is how hard you hit a wall... torque is how far the wall moves when you hit it....
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Cestitke 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Polako ljudi
! tek treba da dodje. Ovo je samo info da je auto napravljen i da se ceka isporuka. Ja racunam best case 2 nedelje (u slucaju da mogu da zavrsim lizing paralelno) ili 3 ako to nije moguce pa moram da cekam da auto bude fizicki u Srbiji. Ali se dlanovi ozbiljno znoje.
- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
Mogu samo da ti poželim da isporuka prođe znatno brže nego u „stara“ vremena (moja 159-ka je naručena krajem marta 2008, proizvedena 22.05. a stigla u Beograd 14.07.) — ali, tada je to radila Delta, a sada je Fiat i sam u Srbiji, a čak je i proizvodnja brža :-)
Lizing i registraciju sam završio za jedan dan, ali zato što sam bio nestrpljiv su mi uvalili lizing u švajcarcima (tražio sam im u evrima pošto sam imao prihode u evrima, ali onda mi rekoše kako će novi proces odobrenja da traje nedelju dana, a pošto sam već uzeo tri nedelje slobodno za put kroz Evropu, Alfinom kašnjenju mogu da zahvale što sam pristao :-D) pa sam za 2.2 JTS jedno vreme ratu plaćao više nego što ćeš ti za QV — tako da, ako su oni ok, sve ćeš brzo da završiš, a ako nisu, i bolje da budeš strpljiv :-)
Lizing i registraciju sam završio za jedan dan, ali zato što sam bio nestrpljiv su mi uvalili lizing u švajcarcima (tražio sam im u evrima pošto sam imao prihode u evrima, ali onda mi rekoše kako će novi proces odobrenja da traje nedelju dana, a pošto sam već uzeo tri nedelje slobodno za put kroz Evropu, Alfinom kašnjenju mogu da zahvale što sam pristao :-D) pa sam za 2.2 JTS jedno vreme ratu plaćao više nego što ćeš ti za QV — tako da, ako su oni ok, sve ćeš brzo da završiš, a ako nisu, i bolje da budeš strpljiv :-)
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Previse pricaju da bi odgledao ceo klip... a zena kao da je do juce prodavala stanove. Izgleda da su bas agresivno napali USA trziste. Nasao sam negde info da je u Q3 i Q4 prosle godine isti broj prodatih alfi kao za celu 2015. A Giulia nije bila u USA ni u UK.
nego, zena upravo rece da ce Giulia biti available kao SW takodje...
nego, zena upravo rece da ce Giulia biti available kao SW takodje...
- starac vujadin
Klip jeste amaterski, ali ima dosta informacija...recimo nisam ni znao da tamo ima verzija od 280ks i kao rwd, a ne samo 4wd kao Evropi, itd...
Acqua-Olio-Benzina
U moru klipova koje sam ja odgledao, secam se da je Veloce verzija sa AWD. Veloce za US ima 350ks, a za EU 280ks. Moguce da ima veze sa tim, a moguce i da sam pomesao nesto.
- starac vujadin
Ono što je u Evropi Veloce, to je u USA Ti. U Evropi je Veloce samo 4wd, a u Americi rwd i 4wd. Verzija od 350ks još nije izašla, videćemo kada će i ako će i kao će se zbati. Posotji mogućnost da ona bude samo u ponudi u Americi.
Acqua-Olio-Benzina
- edin
- Saradnik Uprave

Iskreno 280 ks i RWD 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ništa od Giulije SW, nije u planu.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Shanirani
- Stefan Alfa DXB
- Garaža: Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ford Escape SE 2.0 Ecoboost AWD - Lokacija: Dubai
Dobar video, uz pristrasno glorifikovanje preteskog Americkog slona.
[video][/video]
Ali zna se ko je pobednik iako je BMW izbacio osvezeni model M3
[video][/video]
Ali zna se ko je pobednik iako je BMW izbacio osvezeni model M3
Horse power is how hard you hit a wall... torque is how far the wall moves when you hit it....
- starac vujadin
Cadillac je ozbiljan auto, nema tu nikave pristrasnosti. I Nemcima se Cadillac jako sviđa.
Acqua-Olio-Benzina
- edin
- Saradnik Uprave

Nesto gledam, nesto mi Cadilac, najprikladnije izgleda...
Ocigledno smo malo usli opet u doba ruznjikavih automobila...
Ocigledno smo malo usli opet u doba ruznjikavih automobila...
- Shanirani
- Rik
- Saradnik Uprave

- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
- starac vujadin
Znao sam da ovaj motor ima potencijal i da puca od snage 
Acqua-Olio-Benzina
- sinisa
- Garaža: '19 Audi Q7 50TDI
'23 Skoda Superb 2.0TDI
###############
Ex '19 Alfa Romeo Stelvio 2.2
Ex '13 Audi A6 Allroad 3.0TDI
Ex '11 Alfa Romeo 159 2.0JTDm
Ex '09 Alfa Romeo 159 1.8MPI
Ex '11 Audi A7 3.0TDI
Ex '07 Citroen C4 2.0VTS - Lokacija: Beograd
Izgleda da je 2.0 turbo 200ks dobrano "uštinut" mapom, i da je hardverski isti kao verzija od 280ks - http://www.squadra-tuning.nl/autos/cate ... o/296.html...