Nadam se da mogu da pitam ovde, ako je greska neka modovi premeste gde treba. Jedan prijatelj trazi hladnjak za svoju 166 2004 godiste. Kaze da je zvao po oglasima za polovne delove i cim spomene godiste, niko nema takav. Da li hladnjaci isti pre i posle facelifta? Da li neko zna gde bi mogli to da nabavimo? Hvala unapred
Jeli neko skidao celu onu konzolu sa prekidacima za prozore sa vozacevih vrata, imaju li neka uputstva, trebao bih da prepakujem dugmice pa se plasim da ne polomim nesto? :
Neces polomiti nista - ispod gume u rukohvatu vrata imas cini mi se 2 imbusa, odvrnes, raskacis konektore i komplet prekidači su napolju zajedno sa rukohvatom
Rekao mi je jedan covek da su isti setovi nego se vode pod drugim siframa, navodno pakuju drugacije zbog klase vozila, a razlika u ceni je 10.000 ... Ali resio sam problem hvala bogu, stigao mi je Valeov set platio sam 15.000, sad da vidimo koliko ce potrajati ...
Srecna Nova drugari
Imam jedno pitanje, ugradio bih xenone u duga svetla, a posto sijalice nikada nisam menjao interesuje me koja sijalica ide za duga, da ne vadim sad
Nema mnogo, samo trebas + i - da ubudzis na balast. Ako malo znas oko elektronike nije problem. Ili Mozda se javi neko od kolega ko je to radio pa da moze tacno da objasni ili da ti odradi.