Evo da predstavim i svog Bravisu, 1999. godiste, mehanicki utegnut. Ono sto mu je mana je izudarana hauba od kamencica i izbledeo lak sa krova i gepeka . Mislio sam da ga presvucem nekom folijom, ne mat vec neka metalik plava ili tome slicno i da mu nabacim felnice. Nravno, to je bilo razmisljanje pre kupovine Alfe. Slike su high resolution pa uzivajte, ko moze.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ja sam imao Bravisu- zelenka 1.6 sx 16v i 98 i ostao mi je u mnogo lepoj uspomeni.
Navozao sam se sa njim samo tako i nisam imao ama bas nikakvih problema sem sitnog jedva cujnog lupkanja u zadnjem trapu ali nije bilo jos za zamenu....tako rece majstor!
Zanimljiva boja, nisam ih vidjao. Lep Bravisa BTW.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
To mi nikad nije bilo jasno kako kod Fiat grupacije, tako izbledi krov.. moja 33ka je to imala, video sam nekog stila isto tako , eto tvoj bravo ...i sl...
I ja sam cuo vise primera Bug, ali kao sto kaze kolega erdeljan, neka ih bude sto vise u vlasnistvu. Inace je bio i udaran, sto se ne vidi na slikama, dobro je uradjeno, zadnje levo krilo, verovanto autobus GSP-a posto tom relacijom prolaze ka garazi.
Inace, veoma zahvalan automobil.
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp