moja alfa i bliznakinja iako to na ovoj slici bas i ne deluje ali ista boja, ista oprema, isti reg. broj (sem zadnja 2 slova ), do skoro i iste felne a i u slicno vreme kupljene jedina razlika je motor
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Biće da je ovaj kolega bivši vlasnik VW pa je još uvek pod utiskom
Elem, izgeda da je negde dobro dreknuo neku srnu ili jelena, skuvao dobar gulaš i za uspomenu nakačio suvenir
nisam slikao ali malo pre sam imao prilike da se provozam u najnovijem mercedesu S klase, bruka od auta u svakom smislu te reci, dizajn manje vise nije preterano upadljiv niti nesto pleni ali gde je tehnika otisla da se covek zaprepasti, ne znam odakle ljudima vise ideje da smisljaju onakve sto korisne sto nekorisne gedzete u automobilima, ali svakako te oduseve, jedino jos fali neka riba da izadje iz sedista i zadovolji te
nije losa lagonda a sto se mecke tice sa ovom S klasom su prevazisli sebe, nikad nisam bio ljubitelj mecke ali u zadnjih par godina me odusevljavaju kako dizajnom tako i raznim forama koje ugraduju, kazu da prethodna S klasa ne moze da pridje novoj a obzirom da su ukinuli majbaha mnoge fore sa njega su prenete na ovaj novi S i jos unapredjene.
samo sto je taj auto da sednes pozadi i da te neko vozi jer je tek onda pravi ugodjaj
Meni ova nova generacija engleza uliva neko poverenje da je to to...imaju lep dizajn,kvalitet oduvek na nivou bio,vrlo rado bi posedovao npr Evoq-a..bezobrazno izgleda i lepo ide
Ja posle Italijana volim Engleze.. Oni su mi uvek bili na nekom drugom mestu. Italijani prave Sportska vozila, Englezi idu na Gospodska.
Jaguar, Aston, Land Rover, Rols.. Sve je to odlicno dizajnirano i napravljeno. Jedino zbog cega bih preskocio sve njij je zbog onog ekrana koji kontrolise sve. Po snimcima na tjubu video sam da dosta laguje izabada. Tako da kada bi se to meni vise puta desilo, auto bi letnuo u neki jarak
Ali dosta ljudi hvale nove sisteme u Maseratiju. Navodno je to Krajsler razvio, tako da kontam da je to i u Fijatima i Alfama.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.