Šta sve ljucki mozak može smislitiOMP napisao:sta sve ljudima nece pasti na pamet![]()
Stojanov, stiže u subotu u NS. Možda padne i neka vožnjaSikterBre napisao:Zna li se ko je famozni kupac Alfe 4c koja se trenutno nalazi u FAS-u? Info iz prve ruke.
Upravo sam na to mislio...a i ako je stvarno Ducin auto, ne znam da on ima njihovo drzavljanstvo.bums85 napisao:Da, tabice su slovenacke, sto je cudno s obzirom da su sponzori domace firme
auto je dobio od oktan sport-a sa kojim je i ranije saradjivao dok je vozio lansera, zato i jeste na SLO tablama, inace ne znam koju sad ulogu oni imaju u prici oko wtcc-a ali nije ni bitno, a inace ne mora da ima slovenacki pasos da bi ga vozio moze privremeni boravak (6 meseci) bilo koje zemlje EUspike napisao:Upravo sam na to mislio...a i ako je stvarno Ducin auto, ne znam da on ima njihovo drzavljanstvo.bums85 napisao:Da, tabice su slovenacke, sto je cudno s obzirom da su sponzori domace firme
Eto ko ce da kupi auto sa toliko manaStromboli napisao:Ima jos jednu, nije ni moja, tako da lista nezadovoljnih moze da se nastavi