Naravno dok si ti u gtv-u unistavao kicmu i unutrasnje organe na svakoj neravnini na putu ja sam uzivao u zvuku turbineZoran86 napisao:Odlicno druzenje je bilo.Kale i ja smo ostali jos malo,isprobavali smo masine.
GTV ide kao sumanut,mada nisam pedal to the metal
pod okriljem alfa romeo brend...nije bitno koji klub i koji forumFlavio napisao:Ne bih još da prejudiciram ali, ako nastavimo ovim tempom ... možda 2015. konačno pokušamo da napravimo nešto u ovom kraju, pod okriljem ARCS
Naravno, uz odobrenje i podršku uprave
dobro dosaoCrni napisao:Od sledeceg vikenda pa na gore sam slobodan, mogao bih se udostojti i uvelicati vase aktivnosti.
Što se mene tiče, dogovor kuću gradidarkbgbd napisao:pod okriljem alfa romeo brend...nije bitno koji klub i koji forumFlavio napisao:Ne bih još da prejudiciram ali, ako nastavimo ovim tempom ... možda 2015. konačno pokušamo da napravimo nešto u ovom kraju, pod okriljem ARCS
Naravno, uz odobrenje i podršku uprave
Čekamo te odavnoCrni napisao:Od sledeceg vikenda pa na gore sam slobodan, mogao bih se udostojti i uvelicati vase aktivnosti.
Znaš onaj film "Znam šta ste radili prošlog letaZoran86 napisao:Kale & agresijaBilo je lepo druzenje,posebno voznja sa Flaviom i kamermanom Kaletom,valjda ce dobar materijal da napravi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”