Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Nego, Ajde da se vratimo na temu a to važi za naše puteve (tamo gde živimo) jer takvih slika ima milion na netu 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- erdeljan
- BANOVAN
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- erdeljan
- BANOVAN

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ovog šerifa si sinimio u Švedskoj?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- erdeljan
- BANOVAN
Ahaam. Malo pre... Uvezao čovek auto 

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Otkad su to nasi putevi 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
erdeljan napisao:Nego, Ajde da se vratimo na temu a to važi za naše puteve (tamo gde živimo) jer takvih slika ima milion na netu

- erdeljan
- BANOVAN
Pa svako ima svoje puteve, božje puteve 

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
- erdeljan
- BANOVAN
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Muuuuu.....
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Sinoc iz pravca NBG cujem zvuk grmljavine i rike,nista nisam video dok u jednom trenutku nije izronio Aventador...
preko mosta je isao oko 140 i cak je usao u blokadu i samo vatra iz auspuha,sustigao sam ga kod hotela Balkan pozdravio coveka aplauzom,samo se nasmejao i otisao pod punim gasom ka slaviji.Taj zvuk necu zaboraviti nikada.

preko mosta je isao oko 140 i cak je usao u blokadu i samo vatra iz auspuha,sustigao sam ga kod hotela Balkan pozdravio coveka aplauzom,samo se nasmejao i otisao pod punim gasom ka slaviji.Taj zvuk necu zaboraviti nikada.

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
- Shanirani
- OMP
- Garaža: GP TJet
kad je padao ovaj grad?
ja sam danas oko 17:30h bio ispred Niša, u nekim delovima oko auto puta i kad gledas u pravcu Blaca npr., nebo i zemlja se sastavili i munje samo piče a ja sam pre rampe nais uleteo u takav pljusak i nevreme da sam jedva video ispred sebe, bukvalno od jednom kao da si usao pod tuš tj. kao da je neko podvukao liniju i pre nje suvo a posle nje zid zavesa i monsun, jak vetar, smrklo se, svi koce pale sva ziva svetla sto imaju pa i 4 migavca, brisaci bukvalno ne stizu da brisu, ne vidis ni ispred, ni sa strane ni iza samo nazirem svetla kola ispred sebe i onog iza a kisa udara po kolima kao neko rukama da bije, svi se vucemo 40 na sat do rampe(cca 2km), grad nas ocigledno zaobisao za malo.
kad smo stigli do rampe vec se malo stisalo a kako sam isao ka Nišu prestajalo da pada da bi na ulasku u Niš bilo suvo ali ubrzo i tamo udari pljusak.
ja sam danas oko 17:30h bio ispred Niša, u nekim delovima oko auto puta i kad gledas u pravcu Blaca npr., nebo i zemlja se sastavili i munje samo piče a ja sam pre rampe nais uleteo u takav pljusak i nevreme da sam jedva video ispred sebe, bukvalno od jednom kao da si usao pod tuš tj. kao da je neko podvukao liniju i pre nje suvo a posle nje zid zavesa i monsun, jak vetar, smrklo se, svi koce pale sva ziva svetla sto imaju pa i 4 migavca, brisaci bukvalno ne stizu da brisu, ne vidis ni ispred, ni sa strane ni iza samo nazirem svetla kola ispred sebe i onog iza a kisa udara po kolima kao neko rukama da bije, svi se vucemo 40 na sat do rampe(cca 2km), grad nas ocigledno zaobisao za malo.
kad smo stigli do rampe vec se malo stisalo a kako sam isao ka Nišu prestajalo da pada da bi na ulasku u Niš bilo suvo ali ubrzo i tamo udari pljusak.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Shanirani
Oko 6-7. Ni jedna voćka u mom selu nije preživela. Sutra idem da vidim koliko je meni štetu naneo. Ali se ne nadam mnogo da cu zateći bilo šta sutra.
- Zvrle
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 8V 2010 god.
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v 2003 god. - Lokacija: Breznica
Strasno, ova godina je katastrofalna sto se tice vremenskih nepogoda.
''Alfa Romeo one day.. Alfa Romeo forever''
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ja gledao sa prozora, kod nas je bilo relatino lepo vreme, a u daljini prema Nisu, sto Marko kaze se sastavilo nebo i zemlja.
Strasno, vreme se totalno izokrenulo.
Strasno, vreme se totalno izokrenulo.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Ja bih im vala presao preko haube..
Nema gorih ljudi od alfista.
- Shanirani
Ja sam dvojici ostavio poruku na soferki da ce im auto biti polupan ako sl.put parkiraju tako. Prso sam bio jer nisam mogao kolicima za bebca da prodjem nego sam morao na ulicu da izadjem gde jure kamioni..