Ni auto nije kod mene, inače bi drvenarija legla već isti dan, ne bih izdržao a da ne ubacim i vidim kako stoji
Razlike 1.8 i 2.0 16v TS
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Bih ja, nije do mene 
Ni auto nije kod mene, inače bi drvenarija legla već isti dan, ne bih izdržao a da ne ubacim i vidim kako stoji
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Ljudi koje filtere da vijam? Mislim na vazdušni i uljni? Bitniji mi je vazdušni zasad da ubodem dobar.
Алфа Ромеотик
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- OMP
- Garaža: GP TJet
bilo je xx prica na tu temu a nista konkretno se nije zakljucilo
tako da je to vecita tema i dilema, kao i za ulje 
svako koristi one marke za koje misli da su najbolje a po meni najbitnije je da je 100% original da nije proizvedeno u prc ili neka no name marka, sve ostalo su nebitne finese
svako koristi one marke za koje misli da su najbolje a po meni najbitnije je da je 100% original da nije proizvedeno u prc ili neka no name marka, sve ostalo su nebitne finese
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Filter ulja: Knecht ili Mann.
Filter vazduha i klime: Clean, Filtron...
Filter vazduha i klime: Clean, Filtron...
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Fala ljudi 
Ovde u NS što sam zvao imam Clean, Filtron, Ufi, Ifa i neki kao za Mečke za prvu ugradnju, tako da onda ide Clean.
Filter ulja nisam pitao jer se on lakše stavlja od ovog prvog pa ću njega za 1000 km kad budem radio mali servis da vidim koliko će kod mene da srče ovog ulja šo je u njemu a kako će posle kad metnem Shell ili Racing 10w-60, zato mi je sad bitan vazdušni
Ima u Mass-u uljni Mahle-ov, čuo sam za tu marku, verujem da valja.
Plus ću promeniti i gornji nosač motora verovatno i to celu onu koskicu jer niko nema samo prednji silen da proda.
Danas bi trebalo da krene kupusanje
Ovde u NS što sam zvao imam Clean, Filtron, Ufi, Ifa i neki kao za Mečke za prvu ugradnju, tako da onda ide Clean.
Filter ulja nisam pitao jer se on lakše stavlja od ovog prvog pa ću njega za 1000 km kad budem radio mali servis da vidim koliko će kod mene da srče ovog ulja šo je u njemu a kako će posle kad metnem Shell ili Racing 10w-60, zato mi je sad bitan vazdušni
Ima u Mass-u uljni Mahle-ov, čuo sam za tu marku, verujem da valja.
Plus ću promeniti i gornji nosač motora verovatno i to celu onu koskicu jer niko nema samo prednji silen da proda.
Danas bi trebalo da krene kupusanje
Алфа Ромеотик
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Dobri su Mahle filteri.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Evo moram vam javiti braćo moja da su mi javili da je motorče upalilo, lepo radi, sistem izluftiran, sutra posle podne ostaje još da se dovrši šta ima i onda idem po nju
Kad sam je neki dan video na šlepi posle više od 3 nedelje jer je bila u Kovilju kod druga u dvorištu kao Sunce da me ogrejalo, a sad gorim posle svih peripetija i sranja da sve ispadne kako treba i da smo ponovo na drumu
Kad sam je neki dan video na šlepi posle više od 3 nedelje jer je bila u Kovilju kod druga u dvorištu kao Sunce da me ogrejalo, a sad gorim posle svih peripetija i sranja da sve ispadne kako treba i da smo ponovo na drumu
Алфа Ромеотик
- Mrzovoljni Soko
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9jtd 85kw no-remap xD (Blue beuty)(ex)
Alfa Romeo 159 1.9Jtdm 110kw,remap :D (Musava) - Lokacija: Mihajlovac Smederevo
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Bravo, Jurke! 
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Sada bi trebala biti prava, bas kakvu zasluzujes 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Bas mi je drago da to cujem Jurke, pa da te sluzi ovo motorce mnogo bolje nego prethodno !!!! :-)
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI! 
- Vlada R
- Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Bravo Jurke brate moj!
Reci ti meni ti si taj 2.0 prisarafio na svoju el.izduvnu granu-usisnu i td?
Reci ti meni ti si taj 2.0 prisarafio na svoju el.izduvnu granu-usisnu i td?
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Hvala ljudi! Daće Bog da ovaj put bude više sreće.
Dare ne znam još ništa dok ne odem i popričam sa ljudima, rekli su da je ipak bilo sitnijih izmena. Recimo gornji nosač motora, ona koskica, nije pasovala sa mog, morala je sa 2.0. Ostalo javljam ovde da ostane za ubuduće ako bude nekom trebalo.
Inače mislim da vitalne stvari tipa usis, elektronika itd. je sve isto i sve paše.
Dare ne znam još ništa dok ne odem i popričam sa ljudima, rekli su da je ipak bilo sitnijih izmena. Recimo gornji nosač motora, ona koskica, nije pasovala sa mog, morala je sa 2.0. Ostalo javljam ovde da ostane za ubuduće ako bude nekom trebalo.
Inače mislim da vitalne stvari tipa usis, elektronika itd. je sve isto i sve paše.
Алфа Ромеотик
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Hajde Jurke, pakuj to pa po gasu, naravno lagano ispočetka dok se ponovo ne upoznate 
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Nije, euro 3 je.
Našao je on mene, naši papiri...
Slao sam ti dvaput pp oko motora jednog u Žablju i nisi odgovorio i nije mi jasno zašto?!kovalski napisao:kako si našao taj 2,0ts, i još na domaće table,jel??
Našao je on mene, naši papiri...
Алфа Ромеотик
- kovalski
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
Vectra C CDTI 16V
meni su ukinute pp poruke čisto da znaš,jbga tako je uprava odlučila
a mogao si me naći preko peja ili nekog alfiste iz ns za br tel.ok
pozz
a mogao si me naći preko peja ili nekog alfiste iz ns za br tel.ok
pozz
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Probaj poruke sada 
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- kovalski
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
Vectra C CDTI 16V
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Pitah te 
Alfa dovezena, stari motor odvezen pa će da se rastura kad uhvatim vremena. Novina je da je i sa zadnje strane na 3-em cilindru na 2 mesta pukao
Tu je neki teški kuršlus bio kad je čak i to...
Elem, istine radi valja napisati da se ne poklapa onaj veliki nosač kompresora klime, na 2.0 on stoji višlje nego na 1.8 pa treba obratiti pažnju prilikom konverzije pa i njega pazariti.
Ostalo sve isto...
Utisci prvi da ide primetno bolje od 1.8, baš fino povlači. Nisam ga ni stisnuo još kako valja, imam fobiju još od onog svega što mi se desilo sa 1.8
Sutra menjanje ulja i filtera.
Sve u svemu ja za sada zadovoljan. Još se bojim reći da je sve u redu, bem ti peh i motor i sve što me snađe
Valjda će biti sve u redu
Hvala vam svima na pomoći i podršci, iskrenim i toplim rečima, veliko hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alfa dovezena, stari motor odvezen pa će da se rastura kad uhvatim vremena. Novina je da je i sa zadnje strane na 3-em cilindru na 2 mesta pukao
Tu je neki teški kuršlus bio kad je čak i to...
Elem, istine radi valja napisati da se ne poklapa onaj veliki nosač kompresora klime, na 2.0 on stoji višlje nego na 1.8 pa treba obratiti pažnju prilikom konverzije pa i njega pazariti.
Ostalo sve isto...
Utisci prvi da ide primetno bolje od 1.8, baš fino povlači. Nisam ga ni stisnuo još kako valja, imam fobiju još od onog svega što mi se desilo sa 1.8
Sutra menjanje ulja i filtera.
Sve u svemu ja za sada zadovoljan. Još se bojim reći da je sve u redu, bem ti peh i motor i sve što me snađe
Valjda će biti sve u redu
Hvala vam svima na pomoći i podršci, iskrenim i toplim rečima, veliko hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Алфа Ромеотик
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Da ti nisi zadovoljan ni MI ne bi bili zadovoljni ! 
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI!