Kompatibilnost limarije na 156 i Motor/Menjac

Bez duše bismo bili samo mašine...
moth3
Garaža: d(-_-)b
Pridružio se: Pet Maj 04, 2012 11:51 pm

Kompatibilnost limarije na 156 i Motor/Menjac

Čet Mar 20, 2014 7:06 pm

Sta je od limarije kompatibilno izmedju 156 pre-facelift i giugiaro ? Kapiram da poklopac gepeka leze samo sto se stopovi ne uklapaju, a verujem da su i vrata ista. Za ostalo ne verujem. Konkretno me interesuje zadnja vrata jer imam blago ulubljenje na zadnjim desnim od 3 cm koje me uzasno iritira, a kod prijatelja mogu vrlo lako da nadjem cela vrata u savrsenom stanju. Mislim da bi me od prilike izaslo jeftinije da to spakujem a ova moja ostavim "za ne daj boze" nego da jurim masera da to sredjuje.

I jos jedno pitanjce sto se tice TS motora, da li je kacenje isto na manuelni i na SeleSpeed menjac ili je potrebna neka izmena ?
Nema gorih ljudi od alfista.
Korisnikov avatar
Sone Bg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 8:04 pm

Re: Kompatibilnost limarije na 156 i Motor/Menjac

Čet Mar 20, 2014 10:48 pm

Zadnja vrata-gepek nije isti, kod Da Silve ima jednu liniju prelamanja, a kod Giugiaro-a dve manje kod stopova. U principu bi trebalo da moze ali kad budes kasnije prodavao niko nece hteti da kupi, mislice da je razvaljen pozadi
moth3
Garaža: d(-_-)b
Pridružio se: Pet Maj 04, 2012 11:51 pm

Re: Kompatibilnost limarije na 156 i Motor/Menjac

Čet Mar 20, 2014 11:15 pm

Gepek-vrata sam cisto onako pomenuo jer sam video neke Giugiaro sa Da Silve vratima. Kod mene su u pitanju zadnja desna vrata. Istrazivao sam malo, neki kazu sve je isto samo zicenje mozda bude problem tj ako donor nije imao el. podizace pozadi. E sad ne znam da li komplet sve da se prepakuje.
Nema gorih ljudi od alfista.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”