Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Koliko brzo su mogli da voze kroz naseljeno mesto da bi se desiko ovako nesto...

- Sklabinski ar166
- Garaža: Alfa Romeo 159 sportwagon 1.9 jtdm 150
Citroen Jumper Maxi 3.0 Multijet/HDI 160 - Lokacija: Stara Pazova
pitao sam policajca
alfa je izletela iz krivine 140 km/h
dok golf preticuci traktor 60 km/h
znaci u zbiru dvesta
ODE DVA ZIVOTA U SEKUNDI
SPORIJE LJUDI OTKAZ SAMAR I ZENA NEODUZIMAJU ZIVOT
alfa je izletela iz krivine 140 km/h
dok golf preticuci traktor 60 km/h
znaci u zbiru dvesta
ODE DVA ZIVOTA U SEKUNDI
SPORIJE LJUDI OTKAZ SAMAR I ZENA NEODUZIMAJU ZIVOT
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Neka im je laka zemlja... A nama koji vozimo i dalje malo vise svesti i odgovorniju veznju zelim...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
sav sam se najezio kad sam cuo vest,na zalost ovo se vidja sve cesce
kako,zasto i gde sve ovo vodi ali pamet u glavu
kako,zasto i gde sve ovo vodi ali pamet u glavu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
uh, na ovoj slici u ovom crvenom karavanu, jos uvek zguzvan covek u autu... Trebalo bi moderator da skloni tu fotografiju...
Meni nije prijalo, a verujem da ima ljudi sa slabijim srcem od mene...
Meni nije prijalo, a verujem da ima ljudi sa slabijim srcem od mene...
Poslednja izmena od erdeljan u Ned Sep 22, 2013 10:19 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Sredjeno, hvala...
Rezlog: Sredjeno, hvala...
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Sta reci osim R.I.P.
Zao mi je kad neko neduzan strada zbog idiota koji lete kroz naseljeno mesto. Danas citam na netu da je saob.policija uhvatila dzip crnogorskih reg.oznaka kako juri Ibarskom 164 km/h...
Moram da primetim da je gore u ovom udesu I pored jakog udara kabina Alfe ostala citava
Zao mi je kad neko neduzan strada zbog idiota koji lete kroz naseljeno mesto. Danas citam na netu da je saob.policija uhvatila dzip crnogorskih reg.oznaka kako juri Ibarskom 164 km/h...
Moram da primetim da je gore u ovom udesu I pored jakog udara kabina Alfe ostala citava
- CoyoteKG
To sam hteo i ja da kazem, ali me nekako smorila vest pa nisam hteo da komentarisem...alfa&omega napisao:.
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Tesko je naci rijeci za opis covjeka koji vozi automobil kroz naseljeno mjesto sa 140 na sat, osim sa MALOUMNI DEGENERIK!
Pokoj dusi obojici, pogotovo jadnom covjeku za volanom golfa.
Pokoj dusi obojici, pogotovo jadnom covjeku za volanom golfa.
- bums85
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Pa sve vise i vise se alfa uzima zato sto je jeftina a brza, i onda se tako divlja.
Imao sma priluku pre koji dan da cujem slicnu situaciju, decko sa 147 je naleteo na rupu od siline udarca tocak mu je skrsio desno krilo. Kad se tako nesto desilo onda znaj koliko je "sporo" isao
Imao sma priluku pre koji dan da cujem slicnu situaciju, decko sa 147 je naleteo na rupu od siline udarca tocak mu je skrsio desno krilo. Kad se tako nesto desilo onda znaj koliko je "sporo" isao
- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
Juce sam isao Ibarskom i od Cacka do Ljiga patrolira helikopter i nadgleda saobracaj a patrola ima na svakih par km.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
sad je sve suvisno pricati sto je jurio kroz naselje...a sto je vozac golfa obilazio u krivini napunoj liniji,tu krivinu dobro poznajem i na tom delu puta se dosta cesto desavaju udesi iako je strogo ogranicenje "40" i cesto bude policija
od centra St.Pazove do te krivine ima nekih 2-3km izuzetnog pravca sa dobrim putem a od krivine je dalje dosta losiji put ali se ipak prilicno brzo vozi,kontra nagib krivine...
od centra St.Pazove do te krivine ima nekih 2-3km izuzetnog pravca sa dobrim putem a od krivine je dalje dosta losiji put ali se ipak prilicno brzo vozi,kontra nagib krivine...
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Keva mi je išla u srednju školu u Pazovu i stanovala u kući baš kod te krivine. Beše to baš davno kad je saobraćaj bio daleko slabiji, ali priča mi da je često, pogotovo u zimskim mesecima mogla sa prozora gledati kako se izleće iz te krivine. Kasnije je napravljen nagib da drži auto, ali i dalje očigledno ima optimista koji se trkaju kroz naseljena mesta.
Ne znam šta da kažem, teško je (da ne kažem nemoguće) pronaći nekog ko nikada nije prekršio ograničenje, desi mi se da kroz naselje na preglednom pravcu nekad odlutam na 60-70 (Alfa brzo reaguje na dodir gasa), ali 140km/h... katastrofa!
Eto, dečko je iz Inđije, to je bila jedna od danas mnogobrojnih 147-ica u mojoj varošici, adrenalin radi kod mnogih mladih vozača (Alfi), ali kad se izaziva ponekad sreća okrene leđa...
Ne znam šta da kažem, teško je (da ne kažem nemoguće) pronaći nekog ko nikada nije prekršio ograničenje, desi mi se da kroz naselje na preglednom pravcu nekad odlutam na 60-70 (Alfa brzo reaguje na dodir gasa), ali 140km/h... katastrofa!
Eto, dečko je iz Inđije, to je bila jedna od danas mnogobrojnih 147-ica u mojoj varošici, adrenalin radi kod mnogih mladih vozača (Alfi), ali kad se izaziva ponekad sreća okrene leđa...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ajmo na lepse teme
subota na Bubanj Potoku,dolazim do auta i jos dve sive alfe parkirane,mislim sta reci,to samo alfisti razumeju

subota na Bubanj Potoku,dolazim do auta i jos dve sive alfe parkirane,mislim sta reci,to samo alfisti razumeju

- CoyoteKG
Kad se vozim sa njim, odlepim. Autoputem vozi 110km/h. Kako on kaze, za svaki slucaj ako se zanese da ne prekoraci 120km/h, a i manja potrosnja.
Uglavnom u vecini situacija preteruje. Svi mu redom trube
edit:
tek sad vidim da ovo nije tema "Sve o svemu" i da sam izoftopikovao
Ja znam jednog. Moj cale, potpukovnik u penziji... Koji se u svakoj situaciji strogo drzi onog "Pravila su tu da se postuju".alfanatic napisao: Ne znam šta da kažem, teško je (da ne kažem nemoguće) pronaći nekog ko nikada nije prekršio ograničenje...
Kad se vozim sa njim, odlepim. Autoputem vozi 110km/h. Kako on kaze, za svaki slucaj ako se zanese da ne prekoraci 120km/h, a i manja potrosnja.
Uglavnom u vecini situacija preteruje. Svi mu redom trube
edit:
tek sad vidim da ovo nije tema "Sve o svemu" i da sam izoftopikovao

- aiwa
- Garaža: Ford
Kada sam pre 15-ak godina kupovao svoj prvi auto da se ne lazemo razmisljao sam na isti nacin, jurio sam Golfa. Kada sam uporedio cene Golfova sa konkurencijom dosao sam normalnim rasudjivanjem do zakljucka da Golf ne moze da bude duplo bolji od Forda ili Opela jer duplo vise kosta. Za cenu 2 ( i slovima dva) Forda istog godista i iste klase i motora i nivoa opreme mogu da kupim jednog Golfa. Kupio sam Forda i slatko se navozao.
Trenutno se borim protiv one izreke "devojka moze da bude i sa sela ali auto mora da bude iz Nemacke"
cim sa ovde
Koliko sam puta sam sebi postavio isto pitanje. Jednostavno ne vidim ikada da mi Audi bude izbor kao auto. Zna se ko kupuje BMW, a ko Mercedes. Niza klasa u Nemackoj voze Volkswagene, Opele i Fordove i tu dolazimo do Audija. Jos od G2 VW se trudi da se izdigne iz svoje klase, nekad uspesno nekad neuspesno. VW u globalu je kao i svaki drugi auto, ali ga neki ljudi dozivljavaju da vise vredi nego sto stvarno vredi. Balkanologija Wagena je otisla najdalje pa ga bez problema guraju u Premium klasu, sto govore i cene polovnjaka koje su prakticno izjednacene sa cenama BMW-a i Audija kod nas. Ne volim da vredjam domace vozace VW-a, ali izjave koje oni daju u vezi svojih kola su za Lazu Lazarevic. S vremena na vreme se neki od tih vozaca "odvazi" da proba i nesto drugo, i naravno iz iste porodice, Audi je logican izbor. Kad shvate da za cenu Golfa mogu da kupe A3 ili za cenu polovnog Passata mogu da kupe A4 resenje se samo namece.EnricoAdams napisao:Ja bas ne kapiram zasto bi neko ko se lozi na Nemacke premijum automobile izabrao Audi umesto Mercedesa ili Bmwa, osim ako mu ne ispadne nesto povoljno. BMW je tu za performanse i lozenje, Mercedes za luksuz, udobnost i statusni simbol, i prosto ne vidim kakve potrebe treba da ima neko da bi se odlucio za Audi.
Kada sam pre 15-ak godina kupovao svoj prvi auto da se ne lazemo razmisljao sam na isti nacin, jurio sam Golfa. Kada sam uporedio cene Golfova sa konkurencijom dosao sam normalnim rasudjivanjem do zakljucka da Golf ne moze da bude duplo bolji od Forda ili Opela jer duplo vise kosta. Za cenu 2 ( i slovima dva) Forda istog godista i iste klase i motora i nivoa opreme mogu da kupim jednog Golfa. Kupio sam Forda i slatko se navozao.
Trenutno se borim protiv one izreke "devojka moze da bude i sa sela ali auto mora da bude iz Nemacke"

cim sa ovde

- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Kada malo bolje razmislim to bi mogao da bude jedan od racionalnih nacina da se kupi Audi, ono krene covek da kupuje Golfa i vidi da za iste pare ima i A3
Doduse da ne gresim dusu, ima i taj Audi modela koji mi se svidjaju npr TT je dosta dobar u toj klasi (gde je Brera malo zakazala).

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Česta logika prilikom kupovine polovnih Golfova je i ta da auto prilikom preprodaje ne gubi na vrednosti, bez obzira koliko prešao i koliko dodatnih godina nagurao (neki možda veruju da ga mogu prodati i skuplje
), pa valjda iz tih razloga ne žale pare prilikom kupovine. Ušteda u potrošnji, ušteda u delovima i servisu (ne kvare se!), ušteda prilikom preprodaje... A užitak u vožnji?

- bums85
Suvisno je pricati o komentarima vagenovaca. Skoro sam citao neku vest da proizvodjaci sve vise prelaze na turbo motore i ispod stoji komentar: "ko nije vozio TDI ne zna sta je turbo motor". (facepalm) Kao sto neko rece vecina njihovih izjava je za "Lazu"

- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Tesko je ne iznervirati se oko takvih stvari,ok hladna glava itd,ali nekad izbace iz takta
Par dana jurim zamenu za GT-a (jeftiniji auto) i 2x sam dobio odgovore "Cekaj zar ja tebi treba da doplatim,a ti mi nudis Alfu" 

- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Ne prodaju se vise ni VW vozila tako lako, i zamena je postala teska. Moj rodjak vozi VW Passat B 5.5 karavan, TDI, ali nema kupca vec pola godine. Najinteresantnija zamena koju je dobijao je Lincoln Navigator 

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Otkud to!? Ja mislio da VW odmah i uvek ima kupca
A eto, ima i Alfista koje poznajem, a da su vrlo brzo i lako utopili svoju Alfu, uprkos one već legendarne "narodne", da ko jednom kupi Alfu, sa njom se i venča, odnosno živi zajedno do kraja (nečijeg) veka

A eto, ima i Alfista koje poznajem, a da su vrlo brzo i lako utopili svoju Alfu, uprkos one već legendarne "narodne", da ko jednom kupi Alfu, sa njom se i venča, odnosno živi zajedno do kraja (nečijeg) veka

- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Eto, teska sudbina zadesila i VW 
Ja sam svaki svoj auto prodao bez problema, a Alfu najlakse. Kad sam kupio Coupe-a 20 VT bilo je "pravih prijatelja" koji su mi rekli za to sa vencanicom i opstinom. Drago mi je sto je jedan bio prisutan kao svedok kad sam ga prodao za kes, i to dobar kes...

Ja sam svaki svoj auto prodao bez problema, a Alfu najlakse. Kad sam kupio Coupe-a 20 VT bilo je "pravih prijatelja" koji su mi rekli za to sa vencanicom i opstinom. Drago mi je sto je jedan bio prisutan kao svedok kad sam ga prodao za kes, i to dobar kes...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Dobar auto će uvek da nađe kupca, pitanje je samo da li je i koliko precenjen. Ja sam 164 prodao za pola sata kad sam čvrsto odlučio da je prodajem, za 156 mi je trebalo mesec dana.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
I mesec dana je sasvim razuman rok ako se ne juri za kešom, pogotovo u ovim našim uslovima besparice i vrlo jake ponude polovnjaka na sve strane. A podrazmeva se da se u slučaju hitnosti spušta cena, pa je i brza prodaja izvesnija. Sve u svemu, daleko je to od epova i legendi kojima smo obasipani kad smo kupovali Alfe.
145-ica mi je otišla za sasvim korektnu cifru, da nisam zvanično nisam ni počeo da je prodajem. Bilo je dovoljno da moj prijatelj pusti vest o prodaji i odmah mi se javio budući kupac iz BG. 156-ica je otišla po sistemu staro za novije, ona jeste otišla za male pare, ali je našla kupca u razumnom roku. Možda se neko i mučio sa prodajom Alfe, ali teško možemo pričati o pravilu.
145-ica mi je otišla za sasvim korektnu cifru, da nisam zvanično nisam ni počeo da je prodajem. Bilo je dovoljno da moj prijatelj pusti vest o prodaji i odmah mi se javio budući kupac iz BG. 156-ica je otišla po sistemu staro za novije, ona jeste otišla za male pare, ali je našla kupca u razumnom roku. Možda se neko i mučio sa prodajom Alfe, ali teško možemo pričati o pravilu.