nelle napisao:Daj bre o čemu mi pričamo ovde?Jel može neko molim vas da mi objasni.........uvek sam glup ponedeljkom ali je i četvrtak postao aktuelan!

nelle napisao:Daj bre o čemu mi pričamo ovde?Jel može neko molim vas da mi objasni.........uvek sam glup ponedeljkom ali je i četvrtak postao aktuelan!
Čudno da si se na kraju odlučio za hoklicu, ipak si uvek govorio da kupuješ automobil hladne glave...starac vujadin napisao:Vozio sam i jedno i drugo...razlika je kao između direktorske fotelje i hoklice.
Hoćeš reći da je A4 hoklica?starac vujadin napisao:Ne razumem
Pucketa more i taj Audi nego nisi cuo od zveketa plombi u ustima, razbijanja kamenja po bubrezima...alfaholic napisao:Možda dinamički i vizuelno, ali znaš i sam kako 156 pucketa unutra na svakoj površini koja nije savršeno ravna, još važnije kako negoduje preko pruge i par uzastopnih neravnina, ali meni je fascinantno da se A4 ne čuje i nimalo nije neugodno preći preko pružnog prelaza bilo kojom brzinom.
u pravu si... meni nijedan peugeot dugo nije bio lep, ali novi 308, iako lici na A3, ipak izgleda super-skladnoalfaholic napisao:Nije ni meni Cee'd lep, nisam se izrazio dobro, ali je skladan, kao što je Astra skladna a Giulietta nije, ni spreda, ni iz profila.
Slažem se, ima nečega kičastog u tom pravcu koji svi furaju sada, iako automobili izgledaju bolje nego ikada generalno, ne mislim da Giulietta treba tako da izgleda, ali kad se pogleda to sa umetničke strane, odnosi između pozitivnog i negativnog prostora, Giulietta je nezgrapna i jednostavno nije kompaktna za moje oči.
Taj overhang napred je preveliki kad se gleda iz profila, takođe mnogo lima pozadi, ako nemaš 18 inch točkove proguta ih zadnje krilo, spreda je tek diskutabilno, farovi skroz na ivicama a do grila mnogo negativnog prostora-praznine, jednostavno automobil ne izgleda skladno.
Mislio sam da je samo na fotografijama, ali iako bolje izgleda uživo, kad prođe Astra nakon što vidim Giulietta-u sve se vrati na svoje mesto, iako će se sigurno za par godina Astra uklopiti u sivilo, a Giulietta će se izdvajati, pa recimo kao ružnjikava 75.
Da ne pominjem da je jedna Kia za samo nekoliko godina stigla ovde gde je sada, Alfa i Fiat iza sebe imaju neuporedivo više iskustva i opet ništa ne vredi.
Kia je izašla sa stabilnom gamom i koliko vidim napreduje sa prodajom, Chevrolet takođe ima jasnu gamu modela i prodaju se odlično, bar koliko vidim na našim putevima.
Fiat koji bi cenovno trebao biti sa njima, ako ne Alfa, kao da ne postoji...