TheWickerMan napisao:Au brateode mi ovo odmah na wallpaper...
Ja bih voleo da je otislo u ovom pravcu, mada je to samo ideja, mozda malo i prenaglasenih linija. Ali, ocigledno je primaran ukus americkog i azijskog trzista.
TheWickerMan napisao:Au brateode mi ovo odmah na wallpaper...
SCHUMACHER napisao:Samo citam sta pisete i cudim se:
Kakav Subaru/Toyota,kakav Kajma"k" kakvi bakraci?
Pa 4C ce sve da ih pojede za dorucak.
Kakav Micubisi,kakav sterilni GTR ljudi?
Ovo je napravljeno za ljude koji znaju sta je auto.Oni koji ne znaju kupuju Njemacko,Japansko,Americko i kraj.
Kakvo pregrijavanje kabine,kakvi bakraci?
Pricate o losim bravama i zmigavcima auta koje je napravljeno full od karbona i koje ima centralno smjestenu full alu turbo masinu?
Zvucite kao jedan ljakse koji mi je nedavno okacio "suncobran" iz Ferrarija F40 i rekao da su mu savovi katastrofalni!
Alo bre rodjace-to auto nije za seka-perse koje ce da bleje u savove,to je za mu*onje koji ce da mu dusu uzmu prije nego ih zakuca u neki jendek jbt...
Da je bmw,opel,ili neko treci izbacio identican ovakav auto,svi bi pricali o tome kako je dobar i kako Alfa nikad nece izbaciti tako nesto.
Vec ste pokopali 4C i kazete kako ce Duetto izvaditi situaciju sa Mazdinom platformom.
Dakle vi mislite da ce platforma jednog malog go*neta biti bolja od 65 kg teske sasije full karbon automobila?
Sa ekonomske pa i "stilske" strane hoce definitivno,i dobro je sto ce Alfa imati 2 odlicna manja automobila koja mogu da pokriju svaciji ukus...starac vujadin napisao: Poenta je da mislim da će taj auto u svakom smislu više da uradi za Alfu od 4c.