Kad mogu oni da budu bezobrazni, ne vidim zasto ne bi mogao i ti. Za to i postoje "penali" pri placanju.

Znam odlicno vlasnika.Prodaje je za 400e.2.0 8v je.Propala je bas dosta,vrijede joj jedino tockovi.dusan 145 kv napisao:Video sam ovu 155,izgleda da bas dugo stoji tu.Jel zna neko vlasnika? Steta da ovako trune na ulici...A sto se tice tih kruznih tokova,nisu bas naivni...tu se ljudi bas zalecu i onda
Tacno.Ljetos na istom kruznom toku upalio se asfalt,bjezi prednji,bjezi zadnji dio auta bas nezgodno.mali radojica napisao:Kruzni tokovi se rade sa kontra nagibom i izbacuje te iz krivine samo tako.
ja svakodnevno(uglavnom nocu kad nema saobracaja) treniram prolaske na jednom od novih kruznih tokova, za sad dobro drzi nov asfalt, oce malo da otkaci zadnji kraj ako preteram ali je okdusan 145 kv napisao:A sto se tice tih kruznih tokova,nisu bas naivni...tu se ljudi bas zalecu
Jel to vežbaš na onom kod novom kod aerodroma ?OMP napisao:ja svakodnevno(uglavnom nocu kad nema saobracaja) treniram prolaske na jednom od novih kruznih tokova, za sad dobro drzi nov asfalt, oce malo da otkaci zadnji kraj ako preteram ali je okdusan 145 kv napisao:A sto se tice tih kruznih tokova,nisu bas naivni...tu se ljudi bas zalecu
btw. bas je razbio tempru, mora da je bas dobro grunuo
Makli je danas inace bih slikao,zanja tablica joj je kod zadnjeg bocnog stakla.Toliko je razvalio.Kazu i da se Mecka raspala sva.Poispadali kaze sila nekih kablova,nece to niko sastavljati.OMP napisao:ja svakodnevno(uglavnom nocu kad nema saobracaja) treniram prolaske na jednom od novih kruznih tokova, za sad dobro drzi nov asfalt, oce malo da otkaci zadnji kraj ako preteram ali je okdusan 145 kv napisao:A sto se tice tih kruznih tokova,nisu bas naivni...tu se ljudi bas zalecu
btw. bas je razbio tempru, mora da je bas dobro grunuo
tajFalcon037 napisao:
Jel to vežbaš na onom kod novom kod aerodroma ?