ima li neko iskustva sa grejacima za JTD da je vec menjao? Iskra je 640din najjeftinija, champion bosch i ostala ekipa ide od 900-1200din...
vidim po netu da ljudi hvale iskru za TDI motore,kazu da ovi ostali za te pare cesto nije original... dakle jel valja Iskra i za JTD ili da idem na skuplje?
grejaci
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
U januaru sam stavio Bosh, cena je bila oko 2000 dinara po komadu. Nisam nista jurio vec sam kod elektronicara odmah uradio. 
Mislim da se razlikuju za JTD i JTDM ali me ne drzi za rec, mislim da za JTD bio 1500 dinara, ovi drugi su nesto duzi.
Mislim da se razlikuju za JTD i JTDM ali me ne drzi za rec, mislim da za JTD bio 1500 dinara, ovi drugi su nesto duzi.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- bobek
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v
Ja sam prosle nedelje ugradio Champion, po preporuci coveka koji radi kao serviser u ovlascenom servisu u Obrenovcu. Kaze mi da je Champion prva ugradnja. Platio grejac 1600 din.
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
ovde u NS su Champion nesto oko 930din ne sjecam se tacno a Bosch je cini mi se 1120... mislim da cu staviti Iskru najjeftiniju bas da probam nije smak svijeta ako crkne sledeci put stavljam skuplje
a ne moze se nista lancano ostetiti tako da ne skodi da istestiram 
- Miksa
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD chip (150ks)
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Nikako "Champion", menjao sam već dva puta po dva grejača (od januara), a nisu ni prva ugradnja. "Bosch" je prva ugradnja, pa ja ne bih eksperimentisao, sa jeftinijim varijantama, posebno što se grejači baš ne menjaju svaki čas...
Alfa je stil... ostalo je status...
- miloradpapic
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD distinctive '02
Morimoto h1+Philips 85122 rebase - Lokacija: Beograd
Meni je letos crkao jedan grejac pa bi trebalo to sada pred zimu zameniti.
Definitivno Bosch varijanta.
Dal neko zna u Beogradu gde ima tih grejaca po pristupacnoj ceni, koliko sam video u APu imaju samo Champion.
Definitivno Bosch varijanta.
Dal neko zna u Beogradu gde ima tih grejaca po pristupacnoj ceni, koliko sam video u APu imaju samo Champion.