NanoGlax zaštita auta kod nas!
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Ma voleo bih da mogu sam to da odradim.
Jel mozes da vidis na ovim mestima po BGu da ih nema u prodaji?
http://www.nanoglax.rs/index.php?option ... 9&Itemid=5
NIS Jugopetrol benzinske pumpe na široj teritoriji Beograda (od 01.06.2012.)
Kod mene u KG na NISovim nema.
Evo kod tebe na NBG
NOVI BEOGRAD - AUTOPROMET doo /OPEL/, Autoput br.5, Tel: 011 318 27 97, 011 319 31 50
i
BEOGRAD - IDB marketing d.o.o, Bul. Kralja Aleksandra 171 (u pasažu), Tel: 011 6301 552, Mob: 062 260 836,
Jel mozes da vidis na ovim mestima po BGu da ih nema u prodaji?
http://www.nanoglax.rs/index.php?option ... 9&Itemid=5
NIS Jugopetrol benzinske pumpe na široj teritoriji Beograda (od 01.06.2012.)
Kod mene u KG na NISovim nema.
Evo kod tebe na NBG
NOVI BEOGRAD - AUTOPROMET doo /OPEL/, Autoput br.5, Tel: 011 318 27 97, 011 319 31 50
i
BEOGRAD - IDB marketing d.o.o, Bul. Kralja Aleksandra 171 (u pasažu), Tel: 011 6301 552, Mob: 062 260 836,
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Raspitacu se, a znam da najjeftiniej mozes da kupis na kupindu. Imas za 800 din onu bocicu koja ti je dovoljna za soferku i svetla ja mislim, a verovatno ima i vecih. Mislim da ti se to najvise isplati ili da porucis nesto do ovih prodavaca direktno, osim ako si se uzeleo voznje do BG-a 

- CoyoteKG
hehehe, ma snasao bih se da mi neko kupi i posalje
.
Nisam video da ima na kupindu. Ako mi to bude zavrsavalo posao, onda cu da namackam ceo auto
kod tih likova za 7K dinara

Nisam video da ima na kupindu. Ako mi to bude zavrsavalo posao, onda cu da namackam ceo auto

- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Nanotec-USA
... re=related
... re=related
Alfa je stil... ostalo je status...
- CoyoteKG
- dusanGT
Verovatno može da se poruči...
Po testovima (kiša, blato...) je Nanotec ispred ostalih, ali na Youtube - kao i svi ostali. Sve je samo marketing, dok neko objektivan ne potvrdi da je u pitanju dobra stvar. Nanosio sam neko od tih "Rain Repellent" sredstava na stakla i pokazalo se dobro, ali to ne pravi čuda.
Ovde u NS se u jednoj farbari nudi program "nano" sredstava, pa javljam kad proverim o čemu se radi...
Po testovima (kiša, blato...) je Nanotec ispred ostalih, ali na Youtube - kao i svi ostali. Sve je samo marketing, dok neko objektivan ne potvrdi da je u pitanju dobra stvar. Nanosio sam neko od tih "Rain Repellent" sredstava na stakla i pokazalo se dobro, ali to ne pravi čuda.
Ovde u NS se u jednoj farbari nudi program "nano" sredstava, pa javljam kad proverim o čemu se radi...
- CoyoteKG
Ne bi bilo lose pre zime da ustanovimo dal valja.
Ajd cekam da vidim sta si ti nasao u NS, ako ne, porucicu preko kupinda ovaj nanoglax i da ga probam...
Ajd cekam da vidim sta si ti nasao u NS, ako ne, porucicu preko kupinda ovaj nanoglax i da ga probam...
- dusanGT
U NS, na uglu Puškinove i Alekse Šantića imaju program "Nanotec" poljske firme http://www.nanoauto.eu/
Sredstvo za vetrobrane je 930din.
A internet prodaja je na:
http://nanoshop.rs/products-page/nano-z ... etrobrana/
Uzgred, da li je pokretač ove teme koristio neka "nano" sredstva i kako se to pokazalo?
Sredstvo za vetrobrane je 930din.
A internet prodaja je na:
http://nanoshop.rs/products-page/nano-z ... etrobrana/
Uzgred, da li je pokretač ove teme koristio neka "nano" sredstva i kako se to pokazalo?
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Nisam koristio. Imao sam poudu da mi pred Alfin skup odrade pola auta koji bi bio izložen ali nažalost nisam stiga da se dogovorim i odradim to. Posle je došlo dosta toplije vreme pa me nije zanimalo (počelo auto da se pere redovno).
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Ja mislim da je ovo što se valja kod nas sve isto samo ga pakuju u različite flašice i kutije.
Ja isto razmišljam da kupim jedno pakovanja da izmažem bočna stakla i retrovizore, računam da će bar malo da koristi.
Ja isto razmišljam da kupim jedno pakovanja da izmažem bočna stakla i retrovizore, računam da će bar malo da koristi.
- dusanGT
Verovatno je tako... "Nano-ovo" i "Nano-ono" su mi veoma slični, a pretpostavljam i veoma slični "Turtle Wax Clearvue Rain Repellentu" (6€ za 0.5l) koji sam koristio i koji pomaže da se evakuišu kapljice kiše sa šajbne, ako se vozi dovoljno velikom brzinom... jedino što ZOBS to baš ne toleriše uvek...
Interesantna stvar je sledeća: efikasnost ovih nano-sredstava izgleda veća ako se proverava pranjem ili polivanjem vodom. U realnoj vožnji po kiši utisak nije baš toliko povoljan.
... re=related
... re=related
Interesantna stvar je sledeća: efikasnost ovih nano-sredstava izgleda veća ako se proverava pranjem ili polivanjem vodom. U realnoj vožnji po kiši utisak nije baš toliko povoljan.
... re=related
... re=related
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Pa ako je kornjača pola litra 6€ onda je to isplativije može da se maže svakog meseca, ne verujem da ovo nano čudo može da traje 6 meseci i da bude efektivno.
- dusanGT
Možda i može - mogao bi da se javi neko od distributera/korisnika i da eventualno navede prednosti "Nano-nečega" u odnosu na "Rain-X" ili "Rain Repellent"...
- CoyoteKG
tema je dovoljno stara, a bas niko da proba "nano"...
ja cu probati ovih dana ovaj nanoglax sto je na pocetku teme pomenut, pa da se zna za sledecu sezonu
jos ako nadjem neko vece pakovanje pa cu mozda i ceo auto da izmackam da vidim hoce li mi to bar malo pomoci da mi se Alfica lakse odrzava...
ja cu probati ovih dana ovaj nanoglax sto je na pocetku teme pomenut, pa da se zna za sledecu sezonu

jos ako nadjem neko vece pakovanje pa cu mozda i ceo auto da izmackam da vidim hoce li mi to bar malo pomoci da mi se Alfica lakse odrzava...
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Nameravao sam da probam ali mi se iskomplikovalo nesto, nebitno za ovo. Ne mora se ceo auto namazati, dovoljna su stakla i sajtne, tu se svasta lepi, katran, bube, blato i cesto ga i sam preskocim da ga operem posto je uvuceno.
Prvi put cujem za kornjacicu ovu, mene nervira cim se vracam autoputem sve zivo mi se nalepi na staklo, pored blata, tesko je ocistiti nakon toga osim pranjem.
Prvi put cujem za kornjacicu ovu, mene nervira cim se vracam autoputem sve zivo mi se nalepi na staklo, pored blata, tesko je ocistiti nakon toga osim pranjem.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Boost je o tome pisao pre 5 godina na CBC-u a sad ovi izmislili toplu vodu...
Za sve koji se zaleću, treba da prodje bar ta jedna godina u garanciji pa da se kaže radi to...
Nešto što bi štitilo auto 5 godina iziskivalo bi brzu smrta za proizvodjača i prodavce od strane ostaka autoindustrije koja danas živi od toga da to ne traje 5 godina.
Sigurno je da je sa tim bolje nego bez njega, a da li to vredi te pare ili mnogo više para za slične sprave pitanje je za svakog posebno.
Za sve koji se zaleću, treba da prodje bar ta jedna godina u garanciji pa da se kaže radi to...
Nešto što bi štitilo auto 5 godina iziskivalo bi brzu smrta za proizvodjača i prodavce od strane ostaka autoindustrije koja danas živi od toga da to ne traje 5 godina.
Sigurno je da je sa tim bolje nego bez njega, a da li to vredi te pare ili mnogo više para za slične sprave pitanje je za svakog posebno.
- CoyoteKG
To za 5 godina ne verujem.
Bilo bi super da izdrzi veci deo zime... A 700 din za soferku mi ne deluje kao nesto mnogo
Bilo bi super da izdrzi veci deo zime... A 700 din za soferku mi ne deluje kao nesto mnogo
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Ja generalno od ovoga ocekujem godinu dana da drzi, sve preko mi je bonus. Ako mi smanji period na koji perem auto (u proseku jednom nedeljno, mozda i cesce kada je lose vreme) i zameni vosak (sto sigurno hoce) mislim da mi se vec finansijski isplatilo, a o vremenu i duze lepoj Alfi i da ne pricamo :-)
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Da li je neko kupovao na NIS-u ovo cudo?
U onoj bocici ko da su pljunuli toliko ima tecnosti?!
Jesu me zeznuli ili je to dovoljno za soferku?
U onoj bocici ko da su pljunuli toliko ima tecnosti?!
Jesu me zeznuli ili je to dovoljno za soferku?
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- CoyoteKG
gde god sam procitao kazu da je dovoljno za soferku...
Samo soferku prvo moras da operes i ocistis alkoholom valjda, pa onda njihovim maramicama da istrljas, odnosno u tankom sloju naneses.
Kupio si dakle?
Samo soferku prvo moras da operes i ocistis alkoholom valjda, pa onda njihovim maramicama da istrljas, odnosno u tankom sloju naneses.
Kupio si dakle?
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
Mozda je to dobra stvar ali da dam skoro 10e samo za soferku da namazem??mislim da je to ludost pre cu da je brisem svaki dan!Sto se tice trajnosti od 5 god to nemogu ni fabricki ofarbani automobili da izdrze a da se ne ispoliraju,jednostavno to nije moguce niti ce biti ikada moguce pri stalnoj svakodnevnoj eksplataciji.Kao prvo od trajnosti nekog zastitnog sloja zavisi mnogo faktora:pod uslovom da je pravilno nanet a to je prvi uslov sledeci je pranje vozila koliko puta mesecno i kojim sredstvima??dali je auto konstantno izlozen spoljasnjim uticajima?agresivnoj sredini itd..Budite zadovoljni ako to istraje 6 meseci u idealnim uslovima !Naprimer nanosenje voska koji moze da se nadje na mnogim pumpama i prodavnicama trajedosta duze ako auto operete vodom bez sampona i samo ga izsusite.Ako perete sa nekim samponom[ da nije onaj sa voskom]trajace duplo manje dok ako operete auto sa nekim deterdzentom za sudove bilo koje marke koji vam je pri ruci a to skoro svako radi jer dobro pere i odmascuje jedno voskiranje nestaje skoro posle 2 pranja!Tako da sve zavisi od nas samih! 

- CoyoteKG
Da ali ovim se premazuju spejs šatlovi, i američki avioni. To je ta tehnologija 
Šalu na stranu...
Po meni, 10E nije mnogo ni za 6 meseci, ako će stvarno efekat biti ovakav kao na snimcima.
Pored toga, nije 10E nego je manje od 7E
http://www.kupindo.com/Tuning/9952810_N ... lo-zastita" onclick="window.open(this.href);return false;
I opet, skroz je bzvz samo pretpostavljati i pisati o tome. U ovoj temi svi samo nesto pretpostavljaju vec godinu dana, a niko nije probao, i svako ima neka negativna misljenja.
Klasicno forumasko zamlacivanje...

Šalu na stranu...
Po meni, 10E nije mnogo ni za 6 meseci, ako će stvarno efekat biti ovakav kao na snimcima.
Pored toga, nije 10E nego je manje od 7E
http://www.kupindo.com/Tuning/9952810_N ... lo-zastita" onclick="window.open(this.href);return false;
I opet, skroz je bzvz samo pretpostavljati i pisati o tome. U ovoj temi svi samo nesto pretpostavljaju vec godinu dana, a niko nije probao, i svako ima neka negativna misljenja.
Klasicno forumasko zamlacivanje...
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Na Zmaju ima za 440 dinara, bocica je sasvim dovoljna ja sam i zadnje staklo premazao.
Naravno prvo sam uzeo onu tecnost za stakla, pa krpica sa alkoholom i onda NanoGlax.
Lepo vreme ovih dana, pa ne bi da prosipam vodu po cistim kolima greota.
Gde su sad one ptice sto seru po sofersajbni
.
Naravno prvo sam uzeo onu tecnost za stakla, pa krpica sa alkoholom i onda NanoGlax.
Lepo vreme ovih dana, pa ne bi da prosipam vodu po cistim kolima greota.
Gde su sad one ptice sto seru po sofersajbni

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Dođi parkiraj kod mene ispred firme pa da testiramo:D
Re: NanoGlax zaštita auta kod nas!
Presretach napisao: Gde su sad one ptice sto seru po sofersajbni.
Dođi parkiraj kod mene ispred firme pa da testiramo:D
- dusanGT
Molimo da nas kolege, koje nameravaju da organizuju test sa pticom-se..čicom, obaveste o performansama "Nano-špecije" koju koriste...