Alfa Romeo Giulietta
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Potpuno stoji konstatacija za stil voznje koji ubija plivajuci,a jos su gori likovi koji rade konverziju na fiksni...ali o tome u nekoj drugoj temi 

A Man's Got to Know His Limitations...
- delic
- Garaža: 156 SS
Oni su i napravljeni da se ubiju da bi imali sta da prodaju isto kao i
plivajuce remenice na radilici pa onda i na alternatoru pa je gomila
pokretnih delova na motoru ubacena u servisne intervale dok je auto
u garanciji i sve u svrhu uzimanja para.Fabrika proda auto i u narednih
pet godina ti uzme jos jedan na odrzavanju.
Pre dvadeset godina si imao zupcasti kais i spaner nategnes pajserom
i fura 60kkm sad roleri zatezaci k.... palci kosta tri puta vise a servisni
interval isti ili malo jaci..
plivajuce remenice na radilici pa onda i na alternatoru pa je gomila
pokretnih delova na motoru ubacena u servisne intervale dok je auto
u garanciji i sve u svrhu uzimanja para.Fabrika proda auto i u narednih
pet godina ti uzme jos jedan na odrzavanju.
Pre dvadeset godina si imao zupcasti kais i spaner nategnes pajserom
i fura 60kkm sad roleri zatezaci k.... palci kosta tri puta vise a servisni
interval isti ili malo jaci..
- DejanGT
- Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
Teško je uopšte reći koliko neki auto vredi - vredi onoliko koliko kupac pristane da ga plati.
Ako se uporedi ovaj auto sa ostalima iz game deluje jeftino, ali je zapravo jadna ponuda prvenstveno zbog kastriranog motora koji je za nekog kome je izgled važniji od suštine. S druge strane ako imaš samo 16k i hoćeš novu Giuliettu to ti je onda to.
Ako bi uspeo da iskukaš 1.4 MultiAir sa potenza opremom za 19,5 - 20k, što pretpostavljam da ne bi bilo nemoguće u ovoj krizi, to bi bila mnogo bolja kupovina i dobro uloženo 4k više. Kad već kupuješ novu Alfu i da dobiješ Alfu a ne motorčić na navijanje.
Uostalom, ako si blizu ideje da daš 16k za tu Giullietu, ja bih se pre opredelio za ovu
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... stinctive/
mislim da bi i nju odvezao kući za vrlo slične pare u kešu, a ona je već svemirski brod
Re: Alfa Romeo Giulietta
Cena tog auta je napravljena tako da se kupcu učini da je dobio nešto povoljno i na popustu a u suštini taj auto otprilike toliko i vredi.BoSke napisao:Moze li vase misljenje o ovom paketu koji nudi Stojanov sada ?
Da li je to dobra cena, ili je prosecna oprema, koja i vredi toliko ? Hvala vam unapred.
http://polovniautomobili.com/oglas21615 ... ogression/" onclick="window.open(this.href);return false;
Teško je uopšte reći koliko neki auto vredi - vredi onoliko koliko kupac pristane da ga plati.
Ako se uporedi ovaj auto sa ostalima iz game deluje jeftino, ali je zapravo jadna ponuda prvenstveno zbog kastriranog motora koji je za nekog kome je izgled važniji od suštine. S druge strane ako imaš samo 16k i hoćeš novu Giuliettu to ti je onda to.
Ako bi uspeo da iskukaš 1.4 MultiAir sa potenza opremom za 19,5 - 20k, što pretpostavljam da ne bi bilo nemoguće u ovoj krizi, to bi bila mnogo bolja kupovina i dobro uloženo 4k više. Kad već kupuješ novu Alfu i da dobiješ Alfu a ne motorčić na navijanje.
Uostalom, ako si blizu ideje da daš 16k za tu Giullietu, ja bih se pre opredelio za ovu
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... stinctive/
mislim da bi i nju odvezao kući za vrlo slične pare u kešu, a ona je već svemirski brod
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Javna tajna je da se na automobilima nove generacije najmanje zaradi njihovom prodajom, vec na servisima i odrzavanjem istih... 

- BoSke
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm (sold)
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm - Lokacija: Novi Sad
Dejane , hvala ti puno.Meni se takodje ucinilo da je taj motor od 105 ks, malo preslab za guliettu, i upravo mi deluje kao sto si rekao osakacen
Ovaj primerak sa 170 ks je totalno druga prica sto se tice svega. Nemam ni 16k , ali pratim stalno pa me interesovalo vase misljenje. Ako bog da, da se nadje MiTo sa nekom prihvatljivom cenom iz Nemacke ili Italije , onda cu da menjam odlicno pokazanu 147. Hvala vam.Pozdrav,Aleksandar.

- nidza
- Garaža: ex 159
Video sam MiTo na parkingu Waycle auto placa sa papirom na šoferci, tako da je verovatno za prodaju.
- BoSke
http://polovniautomobili.com/oglas21249 ... o_16_jtdm/
to je ovaj,mada bih presao na benzica sad, iako sam prezadovoljan alfinim dizelom (1.9 jtd m-jet)
Mislim da nije odgovarajuca tema, ali ne znam gde da pisem.Nasao sam neku MiTo u Italiji, ali mi se malo cena cini jeftina pa imam sumnju da nesto nije u redu.Izasla bi me oko 8000 sve ukupno.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... res=EXPORT
to je ovaj,mada bih presao na benzica sad, iako sam prezadovoljan alfinim dizelom (1.9 jtd m-jet)

Mislim da nije odgovarajuca tema, ali ne znam gde da pisem.Nasao sam neku MiTo u Italiji, ali mi se malo cena cini jeftina pa imam sumnju da nesto nije u redu.Izasla bi me oko 8000 sve ukupno.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... res=EXPORT
- DejanGT
Sumnja u MiTo od 5200 eura ti je skroz opravdana. Sedeo sam u ovom crvenom na Waycle placu, solidno izgleda i lepo je opremljen, ali nisam ga palio ni probao. Nude i da ga staviš na šlep i odvezeš u servis, pa je svakako i manja mačka u džaku
- BoSke
Upravo sam dosao iz Stojanova, pa ona bela Gulietta mi je oduzela 10 godina zivota kako je dobra. Nisam hteo da izadjem iz kola. Kakva oprema,izgled...MiTo izgleda kao smart pored nje. Jos samo da nadjem 20000
Kontam da ce racunati moju 147 3500,tako da...
p.s. Ne znam kako da proverim tog MiTa u Italiji, retko ko dovozi iz IT, a pogotovo da ce da mi proveri stanje automobila.

p.s. Ne znam kako da proverim tog MiTa u Italiji, retko ko dovozi iz IT, a pogotovo da ce da mi proveri stanje automobila.
- DejanGT
Teško ćeš odavde proveriti MiTo u Italiji. Ja bih se poveo za time da ako je taj auto skroz ok, biće prodat još dok ti završiš vezivanje pertli za put u Italiju. Ako tamo takav auto čuči u oglasima nekoliko nedelja znači da mu nešto ozbiljno fali. Nisu ni italijani moroni pa da im promakne dobar MiTo za 5k
- Darko_NS
- Garaža: Skoda Superb 1.4
Lancia Lybra 1.8 - Lokacija: Novi Sad
ovo je sjajna ponuda po meni, jeste motor malo slabiji, ali ipak je turbo, verujem da u praksi lepse ide nego stari 1.6 ts.. cena je ok.. moja drugarica je platila klot golf 6 1.4 80ks sa automatskom klimom, mp3 playerom i metalik bojom preko 17k eura..BoSke napisao:Moze li vase misljenje o ovom paketu koji nudi Stojanov sada ?
Da li je to dobra cena, ili je prosecna oprema, koja i vredi toliko ? Hvala vam unapred.
http://polovniautomobili.com/oglas21615 ... ogression/" onclick="window.open(this.href);return false;
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Da nisam požurio mesec dana
sa kupovinom dnevnog šetača
(što voli da kaže naš presidente), nebih se ni sekund razmišljao o kupuvini ove osiromašene julke.Mada mi moji ukućani prognoziraju brzu prodaju NE alfe 

- BoSke
Sutra bi trebalo da bude ta akcijska Gulietta u salonu pa cu otici ovih dana da je pogledam, mada ako bude pored one bele, bice neprimetna 

- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Evo malo i da nahvalim Giuliettu
Elem danas sam imao priliku da provozam Giuliettu 1.4 TB i Jtd (pretpostavljam 2.0jtd) na Navaku, u sklopu jednog desavanja Bance Intesa i Fiat Srbija.
Ja licno vozim 156 1.9 JTD 16v, i iz tog razloga sam prvo seo turbo benzinca Giuliettu, da vidim kako to ide i kako se cuje
Upalio sam auto, presao 50m u Normal modu i kada sam prebacio u Dynamic nisam skidao osmeh sa lica dok nisam obisao tih 10ak krugova na Navaku
Kako auto prima gas, kako se cuje (u odnosu na kubikazu), kako ubrzava i koliko stabilno okrece, to stvarno treba videti. Ja i kolega koji smo se smenjivali smo bili neverovatno odusevljeni, a pogotovo on koji vozi Nemce i koji o Alfama pre toga ama bas nista nije znao. Ne bih ulazio u tehnikalije oko tog automobila, tipa kolika su bila ubrzanja i sl, znam da o tome tokom cele voznje nisam razmisljao nego sam jedino bio zaokupljen time kako mi je lepo i kako bih zeleo da ova voznja sto duze traje 
Posle toga sam obisao par krugova sa JTD verzijom i iako je isti auto u pitanju znam da je razlika nebo i zemlja po pitanje dinamike i zabavnosti voznje. E sada sigurno tu ima dosta toga do nacina na kojima sam vozio, jer sam sa TB verzijom slabo kada isao ispod 4000 obrtaja (a dizel se tu dosta gusi) ali osecaj je bio prilicno mlak.
Sto se generalno Giuliette tice, moram da kazem da mi se auto mnogo svidja. Fala bogu pa nisu nastavili sa onim sterilnim enterijerom koji je "krasio" 159, mada ruku na srce mozda su ovde i malo preterali u kolicini detalja na kontrolnoj tabli. Sto se mene tice 156, a pogotovo 147/GT su sampioni sto se dizajna unutrasnjosti tice i steta sto Alfa nije nastavila u tom pravcu. Mada bez obzira na sve, vec vidim jednu Giuliettu u svom posedu za jedno 3-4 godine, i to 1.4 TB a ako Bog da mozda i 1.75 TB QV

Ja licno vozim 156 1.9 JTD 16v, i iz tog razloga sam prvo seo turbo benzinca Giuliettu, da vidim kako to ide i kako se cuje

Posle toga sam obisao par krugova sa JTD verzijom i iako je isti auto u pitanju znam da je razlika nebo i zemlja po pitanje dinamike i zabavnosti voznje. E sada sigurno tu ima dosta toga do nacina na kojima sam vozio, jer sam sa TB verzijom slabo kada isao ispod 4000 obrtaja (a dizel se tu dosta gusi) ali osecaj je bio prilicno mlak.
Sto se generalno Giuliette tice, moram da kazem da mi se auto mnogo svidja. Fala bogu pa nisu nastavili sa onim sterilnim enterijerom koji je "krasio" 159, mada ruku na srce mozda su ovde i malo preterali u kolicini detalja na kontrolnoj tabli. Sto se mene tice 156, a pogotovo 147/GT su sampioni sto se dizajna unutrasnjosti tice i steta sto Alfa nije nastavila u tom pravcu. Mada bez obzira na sve, vec vidim jednu Giuliettu u svom posedu za jedno 3-4 godine, i to 1.4 TB a ako Bog da mozda i 1.75 TB QV

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Nova verzija pod nazivom Sportiva:

Preuzeto sa: http://www.totalcar.rs/alfa-romeo-giuli ... a-2012-06/
Alfa Romeo tvrdi da je Giulietta veliki hit na italijanskom tržištu kompaktnih automobila, sa prodajom od oko 3.500 jedinica tokom prošlog meseca, što je ukupno 20% tržišta. Kao glavni razlog ovolike popularnosti navodi se 1.4-litarski turbo motor sa 120 konjskih snaga pozajmljen od Fiata.
Posledično, Alfa Romeo je odlučio da je vreme za da se premosti jaz između sportskog QV modela i onih ekonomičnijih. Kao što BMW nudi M Sport paket za svoj regularni dizel model, tako i Alfa Romeo nudi QV osećaj na običnoj Giulietti u okviru Sportiva linije.
Do sredine juna, Giulietta Sportiva biće dostupna širom Italije, sa 1.4-litarskim Turbo MultiAir motorom koji ima 170 KS i dostupan je sa automatskim Alfa TCT menjačem sa dvostrukim kvačilom. Pored ovog, u ponudi će se naći još dva dizel motora – 2.0-litarski JTDM sa 140 KS i 170 KS, koji će kasnije biti dostupni sa pomenutim menjačem.
Kozmetička poboljšanja automobila uključuju, pored standardnih Giulietta oznaka, spušteno sportsko vešanje, 18-inčne točkove sa 225/40 gumama, bočne pragove i Brembo kočnice sa crvenim kočionim kleštima. Stajling upotpunjuje kožom obložena unutrašnjost, stilizovane kvake za vrata, zasenčeno staklo i ramovi bočnih retrovizora od brušenog aluminijuma.

Preuzeto sa: http://www.totalcar.rs/alfa-romeo-giuli ... a-2012-06/
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Probao sam veceras Giuliettu 1.4 Mulitiair 170 ks...
Ukratko...osecaj voznje u Dynamic modu je jako dobar, odlicno povlaci iz svih obrtaja, odziv na gas sjajan, lezanje je malo tvrdje, kao i volan i to je vec ono sto ide uz ime Alfa Romeo.
U Normal modu, iskreno, ne osecam nikakvo uzbudjenje. Valjda se zato i zove normal...
Medjutim, kocnice su spektakl, nikada u zivotu nisam vozio nesto sto ovako dobro koci. kad sam se vratio u moj auto, dobro da se nisam zakucao u nekog...
Ono sto sam i ranije primetio da materijali koji se koriste za enterijer nisu ujednacenog kvaliteta i da ima dosta delova od neke ne bas reprezenativne plastike. Volan mi se najmanje dopada, tanak je i neubedljiv i pri tome jos lici na Stilov. Rucica menjaca je lepa, ali je takodje plasticna, daleko od one kakva je recimo u GT...
Na kraju, da li bih kupio novu Giuliettu? Pa...tesko...mozda QV. Radije neki polovni GT.
Ukratko...osecaj voznje u Dynamic modu je jako dobar, odlicno povlaci iz svih obrtaja, odziv na gas sjajan, lezanje je malo tvrdje, kao i volan i to je vec ono sto ide uz ime Alfa Romeo.

U Normal modu, iskreno, ne osecam nikakvo uzbudjenje. Valjda se zato i zove normal...

Medjutim, kocnice su spektakl, nikada u zivotu nisam vozio nesto sto ovako dobro koci. kad sam se vratio u moj auto, dobro da se nisam zakucao u nekog...

Ono sto sam i ranije primetio da materijali koji se koriste za enterijer nisu ujednacenog kvaliteta i da ima dosta delova od neke ne bas reprezenativne plastike. Volan mi se najmanje dopada, tanak je i neubedljiv i pri tome jos lici na Stilov. Rucica menjaca je lepa, ali je takodje plasticna, daleko od one kakva je recimo u GT...
Na kraju, da li bih kupio novu Giuliettu? Pa...tesko...mozda QV. Radije neki polovni GT.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Darko_NS
klasicna prica, vecinu stvari odrade iznad proseka klase (osecaj u voznji, performanse, kocnice, lezanje..) i onda useru sa neki jefnitinim sitnicama..
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Hajde, ne budite tako sitničavi, Alfa je i dalje Alfa - savršenstvo u svojoj nesavršenosti

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Meni npr smeta ta cinjenica sto sa Djulijetom nisu vise dominantni sa dizajnom enterijera u odnosu na konkurenciju kao npr sa 147. Nekako mi se cini da od 159 krece da se manje vodi racuna o tome, a meni je dizajn enterijera podjednako bitan kao i spoljni izgled.
A na sam kvalitet materijala u Djulijeti nisam imao neke zamerke. Mozda je to dobrim delom zbog toga sto sam neposredno pre nje sedeo u novom Bravu koji je po mom ukusu bas jeftino odradjen. Ja vozim 156, i generalno je Djulijeta dosta kvalitetnijeg enterijera, e sada kakva je konkurencija to vec ne znam...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
A na sam kvalitet materijala u Djulijeti nisam imao neke zamerke. Mozda je to dobrim delom zbog toga sto sam neposredno pre nje sedeo u novom Bravu koji je po mom ukusu bas jeftino odradjen. Ja vozim 156, i generalno je Djulijeta dosta kvalitetnijeg enterijera, e sada kakva je konkurencija to vec ne znam...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
- BoSke
Bio sam takodje na test voznji ove Giuliette od 170 ks.Mnogo dobar osecaj voznje, pogotovo u sport modu.Enterijer savrsen, za razliku od ove akcijske,koja je ok, dok se ne sedne u ovu jacu verziju.Sve u svemu sanjam 20k da ce se stvoriti svakog jutro ili loto pa da odem da pokupim tu julku
Blago onom ko uzme kljuceve 

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Pre neki dan vidim ispred moje firme LEPOTICU i pridjem da je islikam.
Pojavi se momak, smeska se , pitam ga da li je problem sto zagledam a on kaze ma kakav problem ako hoces udi i sedi.
Vidim nekako mi poznat glas ali nema sanse da ga znam. Posle mi se predstavio i kaze da je Andrejev brat.
Mada je bila na Ada huji u "trci" sa Ivanovicem sada sam je na miru razgledao i jos vise se odusevio celim autom a pogotovo sa kvalitetom enterijera.

Pojavi se momak, smeska se , pitam ga da li je problem sto zagledam a on kaze ma kakav problem ako hoces udi i sedi.
Vidim nekako mi poznat glas ali nema sanse da ga znam. Posle mi se predstavio i kaze da je Andrejev brat.
Mada je bila na Ada huji u "trci" sa Ivanovicem sada sam je na miru razgledao i jos vise se odusevio celim autom a pogotovo sa kvalitetom enterijera.

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- Darko_NS
Neverovatno je koliko par detalja giuliettu moze da potpuno transformise.. mozes da vidis neku teget djulijetu sa manjim felnama i svetlim farovima i da ti ne izgleda nista posebno, a ova bordo, sa tamnim farovima i velikim felnama kao potpuno drugi automobil.. 

- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Samo felne čudo prave. Evo ja otkako sam stavio 18" ne mogu da se nagledam svog auta kad ga parkiram 

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Važi i za Giuliettu i za Mito, takav je dizajn da teško slike mogu da dočaraju ono što susret uživo otkriva. Pogotovo ukoliko su tu prava boja, felne i još poneki detalj. Nije ovo više dizajn na prvu loptu koji čoveka zvizne u glavu čim vidi Alfu, ali je opet sjajan i osvaja čoveka natenane.
A enterijer je priča za sebe, može se o njemu diskutovati, ima raznih mišljenja, činjenica je da ponegde postoji i kakva primetna štednja (jbg, kriza je u Alfi još pre ove sveopšte), ali generalno je to jedan zaista fini paket za većinu ljudi koji vole Alfa Romeo...
A enterijer je priča za sebe, može se o njemu diskutovati, ima raznih mišljenja, činjenica je da ponegde postoji i kakva primetna štednja (jbg, kriza je u Alfi još pre ove sveopšte), ali generalno je to jedan zaista fini paket za većinu ljudi koji vole Alfa Romeo...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER