Takođe... nego, i Crni treba da ide ali se nešto ućutao... Crni,javi se147jtd2002 napisao:fan pit i prvi red..

Takođe... nego, i Crni treba da ide ali se nešto ućutao... Crni,javi se147jtd2002 napisao:fan pit i prvi red..
Pa da, , normalno je to,ipak je to Metallica,bend koji sluša svako ko je čuo Noting else metters i nijednu njihovu drugu pesmu...Crni napisao: A sada ne mozes uzivati od bliceva itd, previse pozera.
Ode sve to druže u komercijalu davno, zato sam i prestao da ih slušam negde 1992, a od 1984 sam bio najveći Metallica fan u staroj YuTheWickerMan napisao:Pa da, , normalno je to,ipak je to Metallica,bend koji sluša svako ko je čuo Noting else metters i nijednu njihovu drugu pesmu...
Živa istinaalfanatic napisao: bilo je pravo dok su pare bile u drugom planu...
Black album ih je bas probio i tu su dosta zaradili, odatle vec krece komercijala, load tu i tamo dok Reload je vec poostrena.alfanatic napisao:Nakon Black albuma i Garage EP sve dalje je po meni smućkaj i prospi, bilo je pravo dok su pare bile u drugom planu...TheWickerMan napisao:Pa da, , normalno je to,ipak je to Metallica,bend koji sluša svako ko je čuo Noting else metters i nijednu njihovu drugu pesmu...
alfanatic napisao:onda sam naučio jednu važnu životnu lekciju, a to je da ništa ne traje večno i da se baš ništa ne može uzeti sasvim za sigurno![]()
![]()
Skroz fina pesma, jedna od retkih novih pesama koje mi se sviđaju. Spot je genijalan.alfa_gt napisao:hajmo opet malo dj vece.........
odlicna stvar, bas me zanima kakvo je vase misljenje
malo cudna, ali odlicna (rmx mi bolje legao)
e da, poterajte tamo negde na 1.15
[youtube]m57zWuvsDTc[/youtube]