nije iskljuceno i to,al sutra cu proveriti...mada mislim da nije,jer sam ja auto ugasio,a on je normalno radio...bolje daj resenje za spaner nego sto malerises
Uffff kakva zahebancija...Ne razumijem se u te spanere,rolere i natezace (kajla rullez),ali kontaktiraj Brzog Psa (ovdje na forumu),mislim da ima jednog Milaneza pa se dogovarajte oko spanera
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Eper kaze Thema 3.0 V6 12v, Croma 2.5 V6, 164 3.0 V6 12v i V6 turbo, GTV/Spider V6 turbo.
Ne pominje se 166 V6 turbo, ali na oko deluje isti, kao sto smo danas pricali preko telefona.
A da, 75 ima uljni spaner.
Da li je neko probao da na Alfi 155 modifikuje brisace na soferci, tj. da se napravi nesto kao DTM fazon sa jednim brisacem na sredini? Imam kompletan mehanizam viska, pa sam mislio da probam...
moze ali ti treba mehanizam od citroena zx, mada verujem da moze i bx i ostali koji imaju jedan brisac, ne znam dal moze alfin da se prepravi a i da moze svakako je vece cimanje nego naci neki fabricki mehanizam za jedan brisac, verovatno moze i od floride, una i sl. koji nose jedan brisac ali po evropi uglavnom budze od zx-a a zasto ne znam
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Bilo je dosta rijeci o tome na forumu.Generalno-moze da se zavrsi i bez Citroenovog mehanizma.
Poenta je samo navariti na polugu mehanizma suvozacevog brisaca jos nekih 5 mm metala i tako produziti hod brisaca.
Mozda nisam dobro objasnio pa izbunari ili u squadra corse,upgrade 155-ice ili u ovoj temi,naici ces na diskusiju gdje ima slika koju cim vidis-bice ti sve jasno.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Trazio sam dosta po netu, ali interesantno da nisam nasao konkretno za Alfu 155... Ugradjivali su to na Hondama, Pezoima, VW-ima, ali na Alfama slabo.
U principu vec postojeci mehanizam moze da se prepravi, probacu to vec danas, a otprilike to je u osnovi ovo:
1. kada se mehanizam demontira, to izgleda ovako:
B je polugica koju treba produziti za 7-10 mm u zavisnosti koliki ugao brisanja zelimo da postigne brisac. Ne treba preterivati, 10 mm bi trebalo da pokriva priblizno ugao od 180 stepeni C je poluga koju treba ukloniti, jer nece imati funkciju
2. B polugica koja je produzena varenjem:
Napominjem da na slikama nisu poluge od Alfe 155, ali je princip konverzije isti
Schumi, juce sam poskidao mehanizam i ostalo, danas cu nastaviti ako bude moglo zbog vremena, radim napolju, a juce ceo dan susnezica i vetar
OMP - to je to druze, hvala na linku
Ako ne budem uspeo sa fabrickim mehanizmom naci cu ovaj. Primetio sam da se vecina vlasnika Alfi 155 po forumima zali na los mehanizam brisaca koji se ugradjivao na 155, pa dosta njih pokusava konverziju. Mene konkretno nervira preterano velika brzina brisaca, cak i na prvoj poziciji koja bi trebala biti najsporija, pa metlice mlate po soferci kao da ih neko samara
Meni su se od brzine brisaca rasirile one rupe na polugi mehanizma pa kad nastelujem brisace-nekad rade ok,a nekad suvozacev lupa u haubu,a vozacev u okvir vrata,i bas se glasno cuje da mi se ne mili upalit brisace,tako da to moram sredit...
Sto se brzine brisaca tice-na polugici pored volana se ne moze nastelovati brzina brisaca,samo "pauza" izmedju koje ce brisaci brisati...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
tako je. brzina kojom lete brisaci preko stakla je uvek ista i diktirana je mehanikom. samo se menja duzina pauze.
desni brisac mora da se montira visoko da ne bi tukao u plastiku. mozda nekom jeste ruzno ali tako su ga projektovali...
to sto bije vozacki preko ivice stakla je zabrinjavajuce, on ne bi trebalo da brise veci ugao od 90 stepeni