prednji amortizeri
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
komad (zadnji) u prodavnici koja je preko puta studenjaka u Vojvode Stepe.
Malo povucena prodavnica kao u neko dvoristance. Ne znam da li jos postoje...
Re: prednji amortizeri
Nemoj da me drzis za rec, ali pre dve godine su bili oko 8 tisuca dinara,rekesidim napisao:hmmmm.....a koja je cena???
komad (zadnji) u prodavnici koja je preko puta studenjaka u Vojvode Stepe.
Malo povucena prodavnica kao u neko dvoristance. Ne znam da li jos postoje...
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Imas i Kayabu za slicne pare.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- rekesidim
u centru Boban mi rekose da mi amortizeri nisu jos za zamenu....inace zadnji su malo losiji od prednjih,tako da cu ih voziti jos malo,pa na prolece sva cetiri menjam....
Re: prednji amortizeri
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Hajde da postavim pitanje ovde, prilikom vracanja sa puta, zadnjig 50 kilometara, put Svilajnac - Petrovac. Rupe, neravnine itd. Odjednom je pocelo nesto da skripuce, znalo je i pre dok je hladnije vreme minut dva i onda vise ne. Ali sada stalno, rupe podnosi odlicno, dok prevoje, gde podize auto gore dole cuje se neka skripa guma na desnoj strani.
Da li je to do solja mozda ili ne, stalno se seckam sada dok vozim i ne mogu da se koncentrisem i nervira me. I to samo desna strana automobila skripi kada se savije automobil. Bukvalno, kao da se gnjeci nesto a tocak ne verujem da udara u blatobran.
Da li je to do solja mozda ili ne, stalno se seckam sada dok vozim i ne mogu da se koncentrisem i nervira me. I to samo desna strana automobila skripi kada se savije automobil. Bukvalno, kao da se gnjeci nesto a tocak ne verujem da udara u blatobran.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- rekesidim
i meni se cuje isto to....zvuk je kao da tocak cese u plastiku,dva puta sam bio kod majstora i ko za baksuz tad se nista ne cuje...bas me interesuje sta bi to moglo da bude....
- Crni
- Drug Član

MA ajde da je nesto sitnije, nego ovo ga bas rokne dobro. I to se nije desavalo, mada su mi i felne zimske 15", mislim da su isle i na 156-icu ali ne verujem da je veliki problem, mislim da imam iste kao Saurian njegove zimske.
Ali i culo bi se na obe strane a ne samo na desnoj, cak i kada sam sam. 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
- Crni
- Drug Član

Napred uglavnom koliko sam primetio, mada zna i pozadi malo. Isto i preko lezecih kada prelazim i to stvarno blago, cuje se dosta. 
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
- Dewillex
- Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
- stefanves
- Garaža: 156 rest. 2.5 V6