Pa ima ... Kad lepo objasnim ... da sam malo "lud"Sasha napisao:Šta ima da objašnjavaš ženi???

A toleriše mi se i da nešto od kolekcije držim po dnevnoj sobi

Pa ima ... Kad lepo objasnim ... da sam malo "lud"Sasha napisao:Šta ima da objašnjavaš ženi???
Mali slatkišAlex156 napisao:Kad smo vec kod toga...nelle napisao:imam žensko dete a brdo automobila
ovako se to radi
Ima oko 150 delova, u principu ne mora da se farba ali je vrlo poželjno jer će mnogo lepše da izgleda. Enterijer, motor i trapovi su savršeno urađeni. Delovi se lepo uklapaju iako je maketa stara 17 godina (proizvedena 1994). Jedino mi se ne sviđa kako su urađene svetlosne grupe, tu će morati da padne neki ozbiljniji scratch build, i dekali (nalepnice) su katastrofa (svi su ispucali od starosti), tako da ću ovo praviti bez ikakvih racing oznaka. Boje nabavljene (potrebno ukupno 16 različitih boja, samo motor se boji u 8 boja), napravljeni šabloni za biscione logo na motoru, Alfin logo na spojleru i oznake AR na gepeku i haubi. Ostalo ide u crveno/mat crno kombinaciju. Inače su dati dekali za Larinijev i Naninijev auto, pa šta ko voliOMP napisao:gile daj neku fotku sadrzaja kutije, jel farbana ili treba da se farba? nisam ljuibitelj tih "sastavi sam" modela ali bi mi sad dobro dosla jedna takva za zimsku dokolicu
U pitanju je Kinsmart,a razmjera je 1/32Flavio napisao:Lepa kolekcija!
Ko je proizvođač i razmera bele 147 GTA i Renoa 4 ?