Voleo bih da mi je Nemačka malo bliže,da mogu da skoknem do Nirburgringa lepo platim upad 25 evra za jedan krug po legendarnoj stazi i zbogom pameti,e za to bih platio i mnogoooo više

Losa ti je racunica, kada je u pitanju track day - mi smo jedva uspeli sakupiti ljude za dva u celoj godini na Adi Huji (ta dva su odrzana sa po 10-15 automobila). Evo ovde sam postavio temu bas da bih video kakva je zainteresovanost i koliko nas se prijavilo???SCHUMACHER napisao:A ako bi svi ti klubovi odrzavali godisnje barem po 3-4 track day-a dobila bi se solidna suma novca.
Sasha napisao:Nije besparica glavni problem.
strah od lošeg rezultata.
Sasha napisao:... strah od staze. ...
E vidiš taj strah da se nešto ne sjebe na autu dolazi od besparice. Ja nisam mehaničar a nemam ni radionicu ni alata da sam popravljam svoj auto, pa ako se nešto pokvari moram kod majstora u 80% slučajeva, a to košta. Ja iz principa ne izlazim na stazu jer sam krvavo zaradio svaki dinar koji sam ulažio u svoj auto, a uložio sam dosta i nažalost nemam para na bacanje.Sasha napisao:Nije besparica glavni problem.
Ono što sam ja video po našim skupovima(a slično je i kod ostalih klubova), je strah od staze. Kad ovo kažem mislim na dve stvari: strah da se nešto ne sjebe na autu i možda još veći problem, strah od lošeg rezultata.
na 2:30 kako beli Fiat Coupe zarezi ispred ove x6starac vujadin napisao:I sam si dao odgovor...poluslik je street legal...
Bahato...
[youtube]_jPfOINx1pY[/youtube]
..ali Fiat je pokazao!
Nije, od drugara mog... Njegov je prvi kod nas, a covek presao 11-12000 km za 2 godine, i to uglavnom kada ide preko...Dragon napisao:Nissan GT-R? Ko je to, da nije Rakoceviceva masina?
Jeste Laki ali ako se pokvari taj drugi auto on može da čeka da se popravi, ne mora odmah da se ulaže novac u njega. Meni ako rikne direktorka ja nemam čime da idem na posao, a na teren neretko moram svojim autom, žena samo što se nije porodila...kapiraš o čemu govorimkilson napisao:Jbga Serdjo, i taj drugi auto je krvavo radjen i zaradjen..Retki su slucajevi gde novci dolaze sami od sebe.
Sigurno nisi ti popunjavao spisakMarkoni147 napisao:Evo i spiska po grupama i satnici...
https://docs.google.com/document/d/1Kd0 ... n_GB&pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;