Siguran sam da bi neka TV stanica to ispratila sa prilogom,ja sam dobrovoljni davaoc a verujem da medju kolegama ima onih koji su već davali krv!Tako da drugari razmislite svi pa ćemo se lako dogovoriti!!

Prodaju je!SCHUMACHER napisao:Ja sam daleko,ali da sam blize-dao bih naravno,
A dok se ko ne prijavi:
Sta rade oni sa tom "krvlju" s obzirom da kad god se neko operise,oni od porodice traze da neko da krv?
Vidi druze,kada je operacija traze da neko od porodice da krv iz razloga sto se antigeni verovatno poklapaju jer nekih jedinica ima manje,a nekih vise...malo je i dobrovoljnih davaoca,tako da nema dovoljno krvi za sve,puno je intervencija,kada bi imao ideju koliko intervencija u manjem gradu ima samo preko noci,sve bi ti bilo jasno,a da ne pricamo o vecim gradovima...a ta krv koju vec imaju na "lageru" ulece kada su u pitanju hitni slucajevi.SCHUMACHER napisao:Ja sam daleko,ali da sam blize-dao bih naravno,
A dok se ko ne prijavi:
Sta rade oni sa tom "krvlju" s obzirom da kad god se neko operise,oni od porodice traze da neko da krv?
Hvala na odgovoru fratellospike napisao: Vidi druze,kada je operacija traze da neko od porodice da krv iz razloga sto se antigeni verovatno poklapaju jer nekih jedinica ima manje,a nekih vise...malo je i dobrovoljnih davaoca,tako da nema dovoljno krvi za sve,puno je intervencija,kada bi imao ideju koliko intervencija u manjem gradu ima samo preko noci,sve bi ti bilo jasno,a da ne pricamo o vecim gradovima...a ta krv koju vec imaju na "lageru" ulece kada su u pitanju hitni slucajevi.