otpad
- cabarakandi
- Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
- cabarakandi
- Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Evo i meni trebaju prednja sedišta, stavio bi ih u Floridu da bude wannabe Alfa
Iz ovih fabričkih ispadam, kao na klupi da sedim
Ako neko zna gde u Šabcu i oko ima neka napiše. Uzeo bih one sa 147 ili sa 145146 ona bolja varijanta koja liče na sedišta iz 147. A može i neka od GTV-ova
ili neka besna iz 147/156, one Recaro varijante i slično.

Iz ovih fabričkih ispadam, kao na klupi da sedim

Ako neko zna gde u Šabcu i oko ima neka napiše. Uzeo bih one sa 147 ili sa 145146 ona bolja varijanta koja liče na sedišta iz 147. A može i neka od GTV-ova

Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ea_spider/
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... enterijer/
Re: otpad
I recaro i gtv sedista imas na polovniautomobili.comJurke napisao:Evo i meni trebaju prednja sedišta, stavio bi ih u Floridu da bude wannabe Alfa![]()
Iz ovih fabričkih ispadam, kao na klupi da sedim![]()
Ako neko zna gde u Šabcu i oko ima neka napiše. Uzeo bih one sa 147 ili sa 145146 ona bolja varijanta koja liče na sedišta iz 147. A može i neka od GTV-ovaili neka besna iz 147/156, one Recaro varijante i slično.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ea_spider/
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... enterijer/

- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Ovaj drugi je jako skup, bar za moj pojam. A prvi je jako primamljiv. Video sam ja oba oglasa.
Nudio mi je momak iz Šabca prednja sedišta iz 147 restajling 2006. za 100e, a mislim da bi i niže išlo bar za 20-ak.
Ostaje pitanje šta je bolje, ova iz spajdera ili šabačka?
Nudio mi je momak iz Šabca prednja sedišta iz 147 restajling 2006. za 100e, a mislim da bi i niže išlo bar za 20-ak.
Ostaje pitanje šta je bolje, ova iz spajdera ili šabačka?

Алфа Ромеотик
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Ja nasao u Madjarskoj crvenu Momo kozu za 156, jedino sto meni ne odgovara jer je moj sw a i necu kozu.....cena prava sitnica
ali treba otici po to i preneti preko granice............treba mu malo sundjera pa posle nekih kremica pomadica i da vidis

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Ko da je problem preneti...izbacis svoja sedista i stavis panj predjes preko montiras ih i eto temilosh024 napisao:Ja nasao u Madjarskoj crvenu Momo kozu za 156, jedino sto meni ne odgovara jer je moj sw a i necu kozu.....cena prava sitnicaali treba otici po to i preneti preko granice...........

- milosh024
- milosh024
Mislim da nemaju, ja nisam kod tog lika uzimao vec 100 km severnije....ja sam uzeo komplet garnituru sa tapacirima crnu stofanu sa crvenim natpisom Alfa Romeo i airbagovima za 150 eura i jos 5 eura za plastiku koja ide na vrata gepeka 

- milosh024
Kako gde, je pa ovde

salim se malo, ne znam gde je mada je decko napisao iz cijeg auta su, oni koji su aktivniji calnovi preko verovatno znaju pa mogu da se raspitam sta je bilo sa njim, ali posto su sedista dosta ocuvana imam neki los predosecaj da je motor zajedno sa autom prevremeno kalirao malo
to je samo pretpostavka

salim se malo, ne znam gde je mada je decko napisao iz cijeg auta su, oni koji su aktivniji calnovi preko verovatno znaju pa mogu da se raspitam sta je bilo sa njim, ali posto su sedista dosta ocuvana imam neki los predosecaj da je motor zajedno sa autom prevremeno kalirao malo

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”