dusan 145 kv napisao:Darko ako budes kupio 155,ja te se odricem preko novina..ne ozbiljno

Da,imam neku tranju mozda i bih,ali

Roki,ma jesi blesav...Samo sredi to sto imas i

dusan 145 kv napisao:Darko ako budes kupio 155,ja te se odricem preko novina..ne ozbiljno
darko qv napisao:dusan 145 kv napisao:Darko ako budes kupio 155,ja te se odricem preko novina..ne ozbiljno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da,imam neku tranju mozda i bih,alinema sanse.
![]()
Roki napisao:Ja sam imao ideju da dam moju 145qv za 155 , ali sad kada sam je sredio nisam bas siguran da bih je menjao i to sa onakvim zadnjim trapom. A i kada nesto bolje razmislim ja i vozim 155 ali Hp!
sto kaze Nemanja, steta sto je ne srede vesnici pa da oderu andrejevu 156, bas bi bila foraOMP napisao:bivsa Mikicina 155 ST je unistena sto se skoljke tice, slupana na Beranovcu cim je Boban kupioa motor i mehanika su kod njega ostali za one njegove karikature od hobija
![]()
Pajina ne znam gde je trenutno, posle Marinkovica ne znam gde je zavrsila ali prodavala se na racecarsdirect-u neko vremea kod Paje u servisu je dugo stojala ona njegova zelena optima ali samo skoljka, ne znam sta je sa njom vise nije tamo
mislim da sam pisao vec o tomedekideki napisao:
treba proveriti sta je s tim ST-om...
http://www.mvesnic.com/en/car_detail.php?id=3
pavle komnenovic, pak, kaze da ima jednu sacuvanu ali treba previse vremena (i "vremena") da se sredi...
tesko da mogu da budu pravi sa btcc-a, tamo nisu imali angel eyeSCHUMACHER napisao: A farovi na bijeloj Japanki/ci su izgleda pravi sa BTCC-A...