Ali navodno unutrasnji restyle, odnosno modeli od 2002 do 2003 kojima je unutrasnja tabla drugacija, imaju lajsne na braniku u boji i retrovizore u boji, imaju neku dodatnu shinu ispod automobila koja dodatno stiti prilikom udesa....ovo sam isto procitao ovde na forumu, nisam video niti osetio (hvala Bogu) pa zato ovo uzmi kao "ako lazu mene i ja lazem Vas"
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Da ali koliko se ja secam..Tek od 2003 je spoljasnost naravno totalno drugacija,kao sto rece kolega..Branici su duzi,hauba..Nije isto..Unutrasnjost,ajde manje vise bolja je...
Mada bitno je pitanje da li je alfa dobra,kakva je..Ovo koliko je sta duze ili krace je nebitno..To samo ako je radoznalost..Ne treba to da presudi o autu..
Bitno je da auto vredi...Sve ostalo nije toliko bitno.
Sasija je ista na svim 156, Karoserija je ista na osnovnoj i restyle verziji, a razlikuje se na facelift verziji. Od restyle-a postoji sina ispod vozackog dela koja dodatno ucvrscuje sasiju, jer se bas taj deo cudno deformisao, tj. prelamao na crash-testovima...
Znači ,da pojasnimo čoveku šta je šta.
- Od 1997. do 2002. prvi model sa crnim lajsnama na branicima i crnim retrovizorima,
- Od polovine 2002. unutrašnji restyle i lajsne i retrovizori u boji vozila i dodata je ta šina zbog čvrstoće karoserije, ali napominjem da postoji i 2002. sa starim enterijerom jer je restyle rađen tek od polovine 2002. godine
- Od 2003. spoljašnji facelift
- Motori su svi euro2 od 1997. do 2000., a od 2001. su euro3
Evo i ja da se javim,imam model iz 2004. i osim svih tih spoljasnjih izmena,drugacija su i vrata prtljaznika kao i unutrasnji delovi stopaljki (na samim vratima),duzi su od starih.Potpuno je drugaciji i zadnji branik koji ''nigde'' ne moze polovan da se nadje,za razliku od starog modela,u slucaju da te neko stigne na semaforu,iz iskustva kazem. Pozdrav.
Moj pijatelj je do skoro vozio 156 1,9 85 kw euoro 3
Stari model je u piatnju sa nekim srenjim nivoom opreme ali je autimobil u zaista dobrom stanju bio u momentu kupovine.Za neke tri godine koliko je bila kod njega imao je sitnih ulaganja u prednji trap stabilizatori i spone, jedino sto je jos bilo za menjanje je set kvacila ali je automobil prodat sa pohabanim setom.
Njegovo misljenje koje i ja delim jtd je sjajan ekonomican a alfa je ipak alfa.