Svi odgovori su dobrodosli.Hocu da sredim auto pred zimu da valja,i da ne razmisljam.
Problem sa hladnjakom i koji antifriz u TS-a 16v
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Problem sa hladnjakom i koji antifriz u TS-a 16v
Evo,kao sto i tema kaze,Alfi je na jednom mjestu(na celiji) probijen hladnjak.Znaci rupica je mala,i malo vode gubi,za cijelo ljeto nisam dolio pola litra destilovane.Sad planiram da zamjenim termostat i sipam novi antifriz,znaci pitanje je cime da rijesim tu malu pukotinu.Ne bih sipao prasak,al sam cuo da ima i neko tecno sredstvo za to.
Naravno,bjese li najbolja crvena Tutela najbolja,mislim preporucljiva?
Svi odgovori su dobrodosli.Hocu da sredim auto pred zimu da valja,i da ne razmisljam.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Re: Problem sa hladnjakom i koji antifriz u TS-a 16v
Kupi nov hladnjak , najbolje i naj sigurnije resenje 
busso trsi Sline
- darko qv
Znam,al da je sve tako jednostavno,ne bih ni postavljao temu.Znaci,potrebno je i ekonomski isplativo reselje.Znaci,bez kupovine hladnjaka,trenutno. 
- 982026
- Garaža: Hornet 919
Druze kada sam kupio moju alficu imao sam isti problem, veruj mi najbolje je da kupis drugi hladnjak-bice jeftinije na kraju kada sve saberes!

- pejo
- Garaža: ALFA 156
ja sam reshio na proshloj alfi to sipanjem tog sretstva wurth chini mi se da je bio.to je tako dobro odradilo posao da mi je chak i zapushilo rupu na prelivnoj posudi pa sam morao da je bushim 5mm burgijom.ja precero pa usuo celu bocu.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- darko qv
pejo napisao:ja sam reshio na proshloj alfi to sipanjem tog sretstva wurth chini mi se da je bio.to je tako dobro odradilo posao da mi je chak i zapushilo rupu na prelivnoj posudi pa sam morao da je bushim 5mm burgijom.ja precero pa usuo celu bocu.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Kao sto ti je i komsa rekao naj bezbolnije resenje kad se sve sabere na kraju je da pazaris nov hladnjak , ovo ti govorim iz licnog iskustva jer sam na obe alfe imao taj problem i veruj mi da je kupovina novog najbezbolnije resenje
. Iskreno ta sretstva za zapusavanje nikad nisam smeo da sipam iz razloga sto sam se plasio da ne dodje do zapusavanja nekog kanalica u glavi , uostalom ta sretstva su smisljena ako te to zadesi na putu da mozes da saniras na brzinu do servisa , mislim da nisu trajna resenja 
busso trsi Sline
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ja sam rešio sličan problem na prethodnom autu baš na taj način što sam sipao neki đavo u posudu za rashladnu tečnost. Upališ auto, otvoriš posudu, jednom rukom pomalo dodaješ gas a drugom pooolako sipaš. Ne znam koliko je to dobro ili loše ali meni je pomoglo. BTW kad budeš menjao rashladnu tečnost sipaj Paraflu 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- darko qv
Dobro momci,hvala na savjetima.Zvao sam jedni firmu u Pg,120e je hladnjak za QV.Nissens je proizvodjac.A,jel zna neko jel na sve ts motore isti hladnjak,posto je meni receno da qv ima drugaciji.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Liqui Moly ima najbolje sredstvo za hladnjake. Nemas nikavu bojazan da ce nesto da usere motor. Jedino sto ne moze na svakom mestu da resi rpblem i kada ga resi traje godinu-dve. Ali, kad zapusi rupu na hladnjaku - zapuseno je i mozes da bude miran.
Acqua-Olio-Benzina
- darko qv
Hvala Starce (mladi momce)!!
Odlicna informacija!
Odlicna informacija!