Novosadski skup, predlozi, gde i kad.

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Re: Novosadski skup, predlozi, gde i kad.

Pet Okt 08, 2010 7:21 am

Koliko vidim Kula je za sada ubedljivo najbolji predlog :arflag
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
Dewillex
Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 11:03 am

Pet Okt 08, 2010 7:29 am

Jel imamo nekog alfistu iz KULE? :scratch:
Mogli bi da zapalimo za vikend pa da vidimo uživo šta to ima tamo i kako izgleda. :drink
Slika
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pet Okt 08, 2010 7:29 am

dobra energija i dobra volja, puno ideja... mirise na dobar skup u najavi :thumbsup:

moj najvazniji predlog je da se organizujete i podelite odgovornosti i zaduzenja, da ne bude posle "ja sam rekao da treba tako i tako a vi nista". ;) ko ima najbolju ideju nek se lati posla ili neka cuti! :D i tacno se fokusirate svako na svoj posao i nema greske. uz zaista minimalne troskove i opterecenje za pojedince.

sto se staze tice, i nije neophodna. ako dobro pamtim, najmanje poligona i samim tim i potrebe za istim je bilo svaki put bas u NS... znaci: dobra lokacija, moze i u prirodi samim tim ce i fotke biti mnogo lepse, namirene najosnovnije potrebe za sve i nema greske! a sto se voznje tice, obilasci zamaka dvoraca i zanimljivosti za slikanje pogotovo bar oko NS ima, to je uvek zanimljiv deo okupljanja tog dana...

puno srece u daljem planiranju, ako mogu nesto da vam intelektualno pomognem (vucem neke gajbe i slicno) samo recite :wave:

@tihomirce: ti si bio a Bogami i ja, pa imali smo bre 3 skupa... jesi vec zaboravio Milano? :) imacemo dace Bog i cetvrti za rodjendan!
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 08, 2010 8:06 am

@Viper
Rekoh ono iz najbolje namere...sto se mene tice..ono sto sam rekao stoji..a i na moju pomoc racunajte..onoliko koliko moja malenkost moze da pruzi :drink
Korisnikov avatar
Dewillex

Pet Okt 08, 2010 8:39 am

Ako bude kao na Ada Huji, ja ću biti prezadovoljan. :good:
Slika
Korisnikov avatar
vnov
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:27 pm

Pet Okt 08, 2010 9:24 am

Ekstra izgleda ovo u Kuli :thumbsup:
Slika
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 08, 2010 10:09 am

Evo ovako, Kula je bila u planovima i ove godine ali zbog malog vremenskog intervala i godišnjih odmora smo odustali od organizacije.
Vidim da neki članovi pričaju o id karticama i vožnji kroz grad. Id kartice uglavnom traže novi članovi koji su bili na jednom-dva skupa pa im je malo teško da pohvataju ko je ko. Vremenom sve to dodje na svoje. Vožnje kroz i van grada smo imali, dva puta na Ns skupovima i jednom na Bg skupu.
Za one koji nisu bili u klubu evo trase prvog i drugog skupa.
1. Ns-Petrovaradin-S.kamenica-Beočin-Osovlje(F.gora)- Sa kamermanom na motoru koji je snimao kompletnu vožnju :kadr
2. NS - S. Kamenica- Venac (sa napomenom da je vožnja do venca bila luuuuuuda i da je samo srećom izbegnuta veća šteta)

Tada je bilo manje članova i bilo je moguće sve ovo napraviti i realizovati.
Ne krivim vas za neupućenost ali klub radi već 6 godina i sve ideje smo već razmatrali i realizovali više puta.

Ono što mi je palo na pamet, pored Kule, je aerodrom u Vršcu. Tamo se već voze trke oldschool motora i mislim da bi taj aerodrom bio jedan kvalitetni pomak u odnosu na karting staze, da ne spominjem NAVAK-ovu stazu u Subotištu, koja je takodje u igri.

Imam i treću ideju ali ona zahteva jako puno ljudi u organizaciji kao i veliki odziv članstva za koji nisam siguran da bi se realizovao. E da, zahteva i kotizaciju po članu od minimum 30e. Ako ikada dodje do toga da procenimo da je ovo izvodljivo, bićete obavešteni.

Saslušaću Viperov i Pejin predlog.
:wave:
Korisnikov avatar
Dewillex

Pet Okt 08, 2010 11:00 am

Sasha 0:56 hahaha hahaha hahaha

[youtube]RLBZ2-vmKQE[/youtube]
Slika
Korisnikov avatar
pejo
Garaža: ALFA 156
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 7:13 pm

Pet Okt 08, 2010 12:35 pm

uze mi rech iz usta hahaha hahaha hahaha e ljudi ja sam iz vrbasa bio sam kod tog rodica 100 puta tamo mi mladost proshla.reci cu kumu da skokne do menadzera te staze jer zivi 3 km od tog kompleksa i pita za cenu iznajmljivanja i dali mogu auta da izadju na nju.upucen je u sva deshavanja tako da nije laik.pa ce te biti obaveshteni u medjuvremenu. -"ako treba sagradicu vam i bioskop", hahaha hahaha hahaha
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
Korisnikov avatar
Dewillex

Pet Okt 08, 2010 12:52 pm

Mogu i Alfe na stazu. Evo šta piše:

Pošto će biti u mogučnosti iznajmljivanje staze,ako želite da izmerite vreme po krugu vašem motociklu,skuteru,automobilu,sa našim softverom i transponderima smo u mogučnosti i to da Vam ponudimo
Slika
Korisnikov avatar
pejo
Garaža: ALFA 156
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 7:13 pm

Pet Okt 08, 2010 12:58 pm

idi radi neshto nemoj da visish samo na tom forumu. hahaha hahaha
-to je odlichno,nece moci da kazu da smo nameshtali rezultate,samim tim nece biti ni svadje.sve fer i poshteno(pa ko koga zaj..) hahaha hahaha hahaha
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pet Okt 08, 2010 1:52 pm

ZEPELINBG napisao:@Viper
Rekoh ono iz najbolje namere...sto se mene tice..ono sto sam rekao stoji..a i na moju pomoc racunajte..onoliko koliko moja malenkost moze da pruzi :drink
Pa tako je i shvaceno sa najboljom namerom, zar mislis da sam drugacije shvatio. ;)
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Pet Okt 08, 2010 2:00 pm

Dokle cete vise sa tim Maratoncima da zagadjujete temu, imate giskinu Smehoteku pa se tamo sprdajte, ajd sic u cosak i da vas nisam cuo do kraja casa. ;) :P
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Pet Okt 08, 2010 2:06 pm

Sasha napisao: 1. Ns-Petrovaradin-S.kamenica-Beočin-Osovlje(F.gora)- Sa kamermanom na motoru koji je snimao kompletnu vožnju :kadr
2. NS - S. Kamenica- Venac (sa napomenom da je vožnja do venca bila luuuuuuda i da je samo srećom izbegnuta veća šteta)
Posebo mi drago sto je snimana voznja sa motora jos uvek rado pogledam taj snimak.
Te dve voznje necu nikad zaboraviti uz venac sa kilsonom, niz venac sa Playerom, nezna se ko je ludji, bilo je bas na granici. :drift
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
SandroNS
Garaža: Alfa Romeo 147 jtd overclocked
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 8:04 pm

Uto Dec 28, 2010 11:06 pm

Šta se desilo sa temom od 29 strana i gomilom slika sa lokalnog druženja Alfista iz NS-a uz drugare iz Sombora, Loznice, Šapca i pardoniram ako sam nekoga izostavio, noviji sam drug član?
Jel sam ja ćorav ili je tema misteriozno nestala ?

:wave:
Sandro
"Nikada ne uči svinju da svira klavir. Samo gubiš vreme a i nerviraš svinju." Paulo Koeljo
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Uto Dec 28, 2010 11:13 pm

Trenutno je povučena, biće vraćena za par dana.
milance
Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 10:12 am

Uto Dec 28, 2010 11:23 pm

a jel ima nekog objasnjenja????
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Dec 29, 2010 1:42 pm

Ima, tema je zloupotrebljena za licno prepucavanje. Svako ko zeli da ucestvuje svojim pisanjem na ARCS forumu, dobrodosao je.

Pijacna podbadanja i ismevanje se sele na druge adrese.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”