Imama jedan problem pa me interesuje zna li neko kome se obratiti za servis...
imam 2 daljinska kod kljuca od 147 ce sa tri tastera.Jedan kljuc je 100 % ispravan znaci sve radi, otvara kola i zatvara daljinski, dok kod drugog daljinska komanda ne funkcionise.On pali auto normalno, kada se stisne neki od tastera lampica blinka, baterija je nova ali auto uopste ne reaguje.
Kome se obratiti za pomoc oko popravke ovog-a, znaci meni ne treba kodiranje kljuca ili transpondera vec samo sredjivanje daljinske komande u kljucu.
Takodje me interesuje koliki je domet kljuca, na mojoj alfi je prilicno mali mora de se bude na max 1-2 metra od auta da primi komandu.Na ostalim markama automobila sam primetio da je mnogo veci...pa sad da li je ovo samo kod mene ili je to uopste tako kod svih alfi...
daljinska komanda u kljucu i servisiranje
- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
- Kosovic
- Garaža: /
Re: daljinska komanda u kljucu i servisiranje
Stavi kliuč u bravu, daj kontak i pritisni taster za zaključavanje. Kad zaključa i otključa vrata, tad je sinhronizovan.
- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
Ne reaguje...dam konkat stisnem zakljucavanje i lampica blinkne i nista...isto vazi za komandu zakljucavanje...Kosovic napisao:Stavi kliuč u bravu, daj kontak i pritisni taster za zaključavanje. Kad zaključa i otključa vrata, tad je sinhronizovan.
- Kosovic
- Garaža: /
Ne vadiš odmah ključ kad blinkne jednom, sačekaš da zaključa i odključa. Ako se to ne desi za par sekundi, onda moraš na dijagnostiku da dodaš ključ. To sam ja imao na kevinoj Astri, prvo je dodat na dijagnostici i onda sinhronizovan. E sad, meni malo-malo, pa moram sam da sihronizujem, neki đavo ga zeza a mrzi me da raskopam, jer ionako keva vozi najvše.