Alfa 146 gubi gas
- sentinel
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0TS
Desava mi se da kada dam gas Alfa umesto da ubrza naglo gubi gas, gusi se...Sta bi moglo da bude? Dizne?
- sentinel
I jos nesto, ponekad mi na leru obrtaji padnu ispod 1000 pa se dignu, a kad dam gas gusi se dok ne probije... 
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
*ako je samo kad je hladan motor, zapusene brizgaljke.
*ako je i inace - protokomer.
*ako imas ugradjen gas i na njemu se tako ponasa, moze da bude ili manjak rashladne tecnosti, ili lambda sonda...
**postoji jos jedan slucaj ali to je specifican, problem u loncu iznutra se odvalio komad i zapusavao izduv kao klapna ponekad. jedan od najludjih kvarova koje sam video
*ako je i inace - protokomer.
*ako imas ugradjen gas i na njemu se tako ponasa, moze da bude ili manjak rashladne tecnosti, ili lambda sonda...
**postoji jos jedan slucaj ali to je specifican, problem u loncu iznutra se odvalio komad i zapusavao izduv kao klapna ponekad. jedan od najludjih kvarova koje sam video
- sentinel
Protokomer sam zamenio nedavno, bila se polomila ta stampana plocica u ulosku, ne bi trebao da je on (cisti li se protokomer?)...gde se nalaze brizgaljke i kako se ciste? Ne desava mi se svaki put kada ga upalim...nemam ugradjen gas...
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
odozgo. dva inbus srafa i ceo rejl iscupas na gore. na njemu se nalaze takodje ubodene zute metalno plasticne brizgaljke. raskacis ih prvo od struje, pocupas i odneses da ih operu u servisu koji se time bavi.
pazi kod naseg motora je jako prosto, mozda prodjes i bez da ti naplate skidanje
kosta oko 3500 din, da se odradi i kubiciranje, da se provere kako bacaju koliko dihtuju i koja im je zapremina. ukratko valjaju li cemu
protokomer se ne cisti. odnosno cisti se, ali samo jednom. i onda ga bacis i ugradis drugi.
pazi kod naseg motora je jako prosto, mozda prodjes i bez da ti naplate skidanje
kosta oko 3500 din, da se odradi i kubiciranje, da se provere kako bacaju koliko dihtuju i koja im je zapremina. ukratko valjaju li cemu
protokomer se ne cisti. odnosno cisti se, ali samo jednom. i onda ga bacis i ugradis drugi.
- sentinel
To su u stvari dizne?!
...To je ona kao sina, pise Weber na njoj?
...A sto se tice protokomera otisao je mojom i caletovom greskom, htedoh ga ocistiti, skinuo ga, cale ga malo protresao i otpade delic te folijice
...nabavio sam polovan za 4000, tako da nisam ni prosao lose, s obzirom da je novi 165000...No, znaci da se ociste brizgaljke
...a i benzin nam je u tri lepe...hvala dekideki

- G0XY
- Garaža: Mito QV
Ej da nije to malo mlogo,pa posle neka kazu da Alfa nije skupa za odrzavanjesentinel napisao:.nabavio sam polovan za 4000, tako da nisam ni prosao lose, s obzirom da je novi 165000...
A Man's Got to Know His Limitations...
- bane
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
To je jos jeftino!!!!!!!!!
Ja skoro zvao Deltu da pitam za zlotvora za moj auto cena prava sitnica 102700 rsd
Ja skoro zvao Deltu da pitam za zlotvora za moj auto cena prava sitnica 102700 rsd
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- sentinel
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Za JTD u Delti je oko 40.000.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bane
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Da da protokomer za moju alfu 1.4 ts sa 4 pina kosta kao ceo auto
Inace takav isti je ugradjivan i na HGT i kosta mnogooo manje para.
Pozdrav
Inace takav isti je ugradjivan i na HGT i kosta mnogooo manje para.
Pozdrav
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- sentinel
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- sentinel
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Nema ovde cena , samo katalog da vidiš koja kola još nose isti protokomer 

- sentinel