Posle sipanja bezolovnog 95 (premium)

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
louderick
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 12:41 pm

Posle sipanja bezolovnog 95 (premium)

Pet Avg 06, 2010 11:12 am

Posle sipanja bezolovnog 95 (premium) ma Dejtonci auto prestao da mi trokira kad je hladan.... Inace dosao sam iz Hrvatske i bio i u Bosni- tamo i najveca zabit ima bezolovni 98 oktana- koji sam naravno tankovao... Da se vratim na Dejtonku- nisam verovao da je to moguce tolika transformacija... Naime u pitanju je bezolovni 95 sa nekom troslovnom oznakom pored, za koju momak koji radi tamo kaze da ima manje sumpora u sebi i taloga. Inace retko sipam na Dejtonu, tako da nisam znao da imaju to. Gde mogu da nadjem ovakav bezolovni blize ka Banovom Brdu? Mislim da ga nema svaka njihova pumpa? I da - taj bezolovni je skuplji za desetak din.... Inace do sad sam sipao na OMV-u i - onako......
Korisnikov avatar
ivdzabg
Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Pridružio se: Sub Nov 21, 2009 11:05 am

Re: Posle sipanja bezolovnog 95 (premium)

Pet Avg 06, 2010 11:33 am

To ti je Euro BMB 95, pisali smo vec o tome na forumu. Ima ga samo na vecim NIS-ovim pumpama. 99% sam siguran da sam ga video na Ibarskoj na belim vodama, one dve velike pumpe jedna preko puta druge.
Lepota je u ocima posmatraca.
louderick

Pet Avg 06, 2010 11:37 am

provericu na ibarskoj. hvala na infou- to bi mi bilo bas blizu.... :)
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pet Avg 06, 2010 12:04 pm

Ja sam jedno vreme sipao na NIS pumpama, racunam jeftiniji je mozda je kvalitetan, kad ono sipak, trokirao mi je auto kad je hladan i pucao pri davanju gasa.
Sad sam presao na Lukoil pumpu i prijatno sam iznenadjen, vise ne trokira i ne puca, taj Evro BMB jos nisam probao.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
louderick

Uto Avg 17, 2010 1:56 pm

nastavio sipati europremium bezolovni (crveni pistolj) i pozitivna iskustva se nastavljaju.... nema problema dok je hladan, niti trokiranja..... ima ga na ibarskoj pumpi kod Zarkova, smer iz grada.... sta li nam prodaju onda kao obican benzin???

Povratak na “Area Servizio”