Pasos????
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Nigde se vise na ceka red, uzmes ujutru broj i sacekas svoje vreme... A da bi uzeo broj dodjes u 4 ujutru, ili "castis" nekoga...

-
ZE
- Drug Član
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Bio u barajevu skoro, ista situacija, za Sopot cuo isto... Mozda ako nam klub da neko "pismo" da idemo u inostranstvo na stogodisnjicu, pa nam kao hitno treba pasos, pa da se zavrsi u Ljermontovoj, ili da se proba neka veza! (Mozda imam vezu u Barajevu, cale od drugara koji je posredovao u prodaji one 1.8 radi tamo, i to bas na pasosima) 

-
ZE
- Drug Član
To "pismo" samo ubrzava proces izdavanja,nista vise...mene samo zanima gde mogu da predam a da ne cekam od 4 ujutru...ako ima gde
- DJORDJEVIC
- Garaža: Mazda Tribute 3.0 v6 4*4
Za Mladenovac je do skoro bila guzva ujutru za brojeve po 50m ali sada ne idem pored Mup-a pa ne znam ali verujem da je isto a za sopot sam cuo da nije velika guzva
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Bio sam danas u Sopotu. Dobro, isao sam preko veze, pa sam sve zavrsio za 15 minuta, ali nije bilo nikakve guzve. Moj kum je na moj savet isao regularno u Sopot ranije i ujutru dobio neki broj, bez preteranog cekanja...i ne u 4 ujutru.
Acqua-Olio-Benzina
-
ZE
- Drug Član
ok..skoknucu sutra do Sopota...pa cu da vidim...mozda te zovnem da mi das koordinate 

- starac vujadin
Ok, ali mislim da ipak tamo treba da budes oko 7-8 ujutru, ali se ne ceka i ne moze da se desi da izduvas za taj broj, pa da moras opet da dolazis. Tako je moj kum prosao.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
-
ZE
- Drug Član
Nikako...otisao da se prosetam
..u 08 i 10 ..vec nije bilo brojeva..tako da cu probati nesto ovih dana po Bg!

- starac vujadin
Malo mi krivo, osecam se kao da sam te malo zajeb`o
, ali ljudi tamo najbolje prolaze. I ja sam otisao tamo jedino sto nisam morao da jurim broj.

Acqua-Olio-Benzina
-
ZE
- Drug Član
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Jesi završio sa pasošem?
Imaš u Železniku,u blizini velike pošte pa se spuštiš nizbrdo pored Maxija jedan bungalov...jedan je šalter za registraciju drugi za ličnu/pasoš...
Gužve nije bilo kada sam ja poslednji put bio...,alo ljudi zna za to mesto
Imaš u Železniku,u blizini velike pošte pa se spuštiš nizbrdo pored Maxija jedan bungalov...jedan je šalter za registraciju drugi za ličnu/pasoš...
Gužve nije bilo kada sam ja poslednji put bio...,alo ljudi zna za to mesto
-
ZE
- Drug Član
Nisam zavrsio..cekam sutra da probam nesto preko veze..ako ne..izabracu neki SUP..pa cu da cekam u cetvrtak..u svakom slucaju..hvala za info 

- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Ja sam ispred MUP Zemun cekao od 4 ujutru, stigao na red u 8 i uzeo broj.
Neki matorac trazi 1000 dinara da ceka za tebe ako te mrzi da ustajes u 4...
Neki matorac trazi 1000 dinara da ceka za tebe ako te mrzi da ustajes u 4...
-
ZE
- Drug Član
Svuda je haos,vise ne postoji SUP,u kojem nema redova od 6 ujutru,a u nekima i pre,srecom pa sam uspeo da nadjem vezu,i sve zavrsio za 15 min!! Hvala svima na informacijama!!
- koki959
- Garaža: Alfa Romeo 2.0 TS
Kada postoji neki dokaz o potrebi za hitnim dobijanjem putne isprave takodje se preko reda radi pasos, kao i sto se ubrzano stampa, za dva -3 dana.
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Tad se preko reda ne radi pasov vec imas samo ubrzano izdavanje istog 2-3dana, a dobra volja pol.sluzbenika da li ce te pustiti preko reda, mada sada kada su izasli brojevi on nema nista sa tim.
- koki959
Prosto pitanje, a koja je svrha papira o hitnom odlasku na lecenje, sluzbeno putovanje ili sta vec ako treba da cekas danima da bi dosao na red ili ugrabio red, zavisi kako se gde radi i tek onda ti urade pasos i on stigne za dva tri dana a prethodno si cekao 10-15 pa i vise da bi bio primljen?!?!?!?!? Govorim o zaista hitnoj potrebi. Drugo su medjuvarijante, snalazenja i ne bas veliko insistiranje upravo zbog toga. Samo je bitno da se sa tim dokumentom obratis sefu odseka i objasnih potrebu za hitnoscu i prijemom preko reda. Po zakonu moraju da ti izadju u susret.
- alaza
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
Mislim da u 90% slucajeva oni koji treba da putuju znaju unapred kada ce putovati i da pasos mogu na vreme izvaditi. Dodjes ranije masina ti izda broj za taj dan kada si dosao, pokazes papir o hitnosti i bude gotovo za 2-3 dana.
Od ovog ranije ne moze iz prostog razloga sto kurir mora uzeti pasos, odneti ga na izradu i ponovo doci po njega i vratiti ga u stanicu da bi ga stranka dobila. U takvim slucajevima ne postoji samo 1 covek u Srbiji vec par stotina, a mozda i hiljada.
U svakom slucaju ce ti svaki sef odseka izaci u susret kada mu izneses valjan razlog za hitnost, tada ti nece trebati broj ni red da cekas za isti
Od ovog ranije ne moze iz prostog razloga sto kurir mora uzeti pasos, odneti ga na izradu i ponovo doci po njega i vratiti ga u stanicu da bi ga stranka dobila. U takvim slucajevima ne postoji samo 1 covek u Srbiji vec par stotina, a mozda i hiljada.
U svakom slucaju ce ti svaki sef odseka izaci u susret kada mu izneses valjan razlog za hitnost, tada ti nece trebati broj ni red da cekas za isti
- koki959
Postoji mali problem u komunikaciji izmedju mene i tebe. Ti pricas za idealnu varijantu koje skoro nigde u Srbiji nema,ili na par mesta, mislim to, masina, broj. Vecina u Srbiji ratuje sa zakazivanjem termina i pretezno je to cekanje od 2-3 meseca od dana zakazivanja. A o tome da vecina planira put na vreme , nema ni govora. 70 posto ljudi se u trenutku seti da bi za prekosutra trebalo da ima ispravu
jer je eto nesto hitno iskrslo za odlazak na more, odlazak kod rodjaka u inostranstvo itd.itd. Samo mi nesto nije jasno, kakav kurir nosi pasos tamo , vamo. Elektronski se odradjuje, odlaze informacije elektronskim putem do mesta gde se obradjuje, stampa i zatim kuririma doprema do policija u Srbiji na urucenje.

- alaza
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
Pardoniram za kurira, stara verzija pasosa
A to je vec licni problem tih 70% ljudi sto se u poslednjem trenutku seti da treba da izvadi pasos "jer mu je nesto iskrslo", onda neka cekaju gospoda toliko dugo, mada mislim da su takvi daleko od gospode.
Izgleda da je samo u vecim gradovima BG, NS... instalirana masina za brojeve, dok recimo kod mene malo mesto danas ako dodjes i cekas red sigurno zavrsavas.
Ja licno imam svu potrebnu dokumentaciju za ne daj boze da mi nesto iskrsne, 2 pasosa nije na odmet.

A to je vec licni problem tih 70% ljudi sto se u poslednjem trenutku seti da treba da izvadi pasos "jer mu je nesto iskrslo", onda neka cekaju gospoda toliko dugo, mada mislim da su takvi daleko od gospode.
Izgleda da je samo u vecim gradovima BG, NS... instalirana masina za brojeve, dok recimo kod mene malo mesto danas ako dodjes i cekas red sigurno zavrsavas.
Ja licno imam svu potrebnu dokumentaciju za ne daj boze da mi nesto iskrsne, 2 pasosa nije na odmet.

- koki959
Dva pasosa nikad ne mozes da imas, uvek se jedan ponistava kad dobijes drugi. A ionako plavi odlazi u pamcenje uskoro
. I kod mene u gradu iako ima citava lista ljudi koji su zakazali mozes da dodjes , sednes , sacekas, sat, dva ,tri i budes primljen i uradis odmah sve.Kljucna rec je strpljenje i korektnost, sve je onda reseno
Poenta je da ce opsta ludnica oko njih da traje jos mozda godinu dana i tek onda ce malo da splasne tenzija, mada ga vec sada ima veliki broj ljudi, mnogo vise nego sto se ocekivalo. Tu je veci problem dijaspora i njihove muke oko toga. No ko sto rece , ko ima malo zrelosti i pameti i zna kakav zivot vodi i koji su mu planovi, sve na vreme moze da resi bez ikakvih trzavica i sekiracija.