ok ja mislim da bi ovo bilo to...
mada naravno voleo bih da probam ovu stazu sa par automobila sa razlicitim pogonom jer gledao sam razlicite ljude da voze razlicite putanje sa dobrim vremenima ali i sa drugacijim pogonom...
Sve je super osim zadnje krivine i druge od starta. Po tvome ti zaustavis auto
Otprilike bi to bilo to. Prva krivina posle starta moze da se vozi na dva nacina sa secenjem i bez secenja krivine - otprilike je isti rezultat na izlazi sledece krivine, zavisi od klase kartinga koji se vozi, odnosno kocnica koje imaju. U prvom slucaju napadna brzina je mnogo veca, ali i opterecenje kocnica isto mnogo vece, pa je izlazna brzina ista.
Za one koji nisu bili (i ostale) evo mog snimka dogadjaja:dejan555 napisao:Ne nego poslednjih 20 postova je trebalo PRE skupa...
neki od nas su tamo bili po prvi put
Vuja napisao:Kume,traka jos nije vracena u arhivu,cim je vrate dobices snimak...
Ne durim se ja uopste, samo sam se lose osetio i to je toPlayer napisao: @DriverGT
Nemoj se durish bzvz extra si vozio i to je dovoljno samo za sebe. Evo sledeci skup cu da te provozam u autu-koji-ispushta-chudne-zvuke![]()
Sve u svemu extra skup
dekideki napisao:sledece godine budi prvi, pa ces dobiti besplatnu clanarinu. a one tamo bice ti jos bolje, jer ces konkurisati za nagrade koje dobijaju clanovi ARCS!Driver_GT napisao:bice bolje sl godine
Mislis da si mnogo ironican? Ovako po forumu kada pises? Mnogo smesan, je li?kilson napisao:
Ovo je biser goine!![]()
![]()
Prvo da razgranicimo; diskriminacija je kada te namazu sa svinjskom mascu, nabiju ti krmenadlu u usta i vuku te po centru Teherana!
![]()
Drugo, Ti Stefane, si kostao klub 550 dinara vozeci na toj stazi. Budi srecan sto si uopste vozio bez placanja kao i svi ljudi koji nisu clanovi kluba jer upravo se od clanarina i finansira staza. Btw, ovo je samo gruba racunica, necu da pominjem ostale troskove organizacije i sve ljude koji su dobrovoljno stajali tamo mokri, na vetrometini mereci vreme, pustajuci ljude na stazu i ucestvujuci u organizaciji... Idi lepo do njih, pa im svakome ponaosob objasni tvoj nesrecni slucaj, kladim se da ce te razumeti 100% za razliku od mene.
Trece, ako treba da ti organizujemo dobrotvorne priloge za tvoju voznju, samo reci, nije problem, jer CLANOVI ARCS I KLUB su uvek tu kada se treba nesto finansirati a pogotovo ALFISTA KAO TI (diskriminisani mucenik)!
Cetvrto, da li trebam da ti napominjem da KLUB odredjuje pravila igre jer ON i organizuje iste? Ne svidja ti se? -Ne igras.
Ne bih dalje da komentarisem, rasplakacu nekoga.
Svasta...
Ovi obelezeni crvenom bojom su clanovi koji su ucestvovali u trci,a ima i onih koji su clanovi a nisu vozili (ja sam jedan od njih)kilson napisao:
e ovo treba da stoji na pochetku svake teme,i dole umesto tvojih zastavicaSasha napisao:ČLANOVI kluba čine klub!!! Klub koji ima 5 članova neće uspeti da obezbedi nagrade sponzora za razliku od kluba koji ima blizu 100 članova sa plaćenom članarinom i koji je svojim radom i angažovanjem u proteklih 5 godina stekao kredibilitet na osnovu kog će sponzori dati nagrade. Članovi imaju sve privilegije, zbog njih se organizuju skupovi i zbog njih nas 5-6 već više od 5 godina troši svoja lična sredstva u pripremi organizacije skupova.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”