Alo,oladi maloJing_Ko napisao:Odvescu je obavezno, izvinjavam se malo sam polud'o, izgleda da me je virus napao vise nego sto sam mislio...

Ozbiljno,spusti loptu na zemlju i smireno.Nemoj da previdis nesto,nece ta 75 nigde (tako brzo).Vidi na'vataj onog tvog majstora,ako nista drugo,neka ti on pregleda auto pa za dalje znas i sam sta/kako.Nek ti pogleda bar ono najosnovnije:da nije skoljka uvijena/kriva,da motor nije pri kraju i da menjac funkcionise relativno normalno.
Sve ostalo (kocnice,trapovi,hard gume,...) je manje-vise potrosna roba.Naravno,dobro je da imas uvid i u stanje tih stvari.Ako nista,eventualni nedostatci mogu ti posluziti kao argument(i) da ubijes cenu jos koji euro

Ono,racunam,ako na probnoj voznji nema nikakvih vanrednih zvukova,lupanja isl.,verujem da su onda stvari dovoljno OK da ne moras momentalno da radis kocnice npr..Mogu da posluze za prvo vreme pa posle lagano,jedno po jedno

Trazi najbolje za svoj novac ali ne gubi iz vida da pazaris auto od blizu 20 godina.Napravi balans medju ove 2 stavke