Sredstvo za ciscenje dizni AR155 1.8TS 8V
Sredstvo za ciscenje dizni AR155 1.8TS 8V
Predložite mi dobro sredstvo za čišćenje dizni ili nekoliko njih sa kojima ste imali pozitivna iskustva.
Re: Sredstvo za ciscenje dizni AR155 1.8TS 8V
Mopar combustion chamber cleaner.Proizvod Chrysler-ovog kooperanta firme Motor-parts moze da se kupi samo u prodavnicama ovlascenog servisa. Sprej kosta oko 700 din. Pomaze 100% provereno jedno 100 puta najmanje, osim ako dizne nisu toliko zacepljene da uopste ne rade onda to malo teze ide.
Jedan cilindar trokira na ler gasu, već na 2000rpm radi OK pogotovo na plinu. Inače kada je hladan netrokira uopšte čak ni na ler gasu, tek kada se zagreje počinje da zeza.
Dajte neki tel. ili prodavnicu gde to imam da nadjem u Nis-u.
Dajte neki tel. ili prodavnicu gde to imam da nadjem u Nis-u.
- OMP
- Garaža: GP TJet
jesi siguran da je dizna u pitanju?
zasto ih lepo ne skines i ocistis, to je najbolje resenje, cena ti je 5e po dizni(bar ovde kod mene ali mislim da je svuda tako) e sad za demontazu i montazu ne znam koliko uzimaju ali ja sam moje sam skidao, lako je , pa mozes i ti svoje, sva sredstva su blago receno shit naspram ultrazvucnog ciscenja, za to Mopar-ovo ne znam ali ja sam probao sa STP i Winns ranije, i nista se nije promenilo dok ih nisam skinuo i odneo na ciscenje
mozda ta sredstva pomazu ako su malo prljave ili ih preventivno koristiti na odredjenoj kilometrazi posle ultrezvucnog ciscenja ali da ti ona ociste zacepljene dizne to nema sanse budi siguran 
zasto ih lepo ne skines i ocistis, to je najbolje resenje, cena ti je 5e po dizni(bar ovde kod mene ali mislim da je svuda tako) e sad za demontazu i montazu ne znam koliko uzimaju ali ja sam moje sam skidao, lako je , pa mozes i ti svoje, sva sredstva su blago receno shit naspram ultrazvucnog ciscenja, za to Mopar-ovo ne znam ali ja sam probao sa STP i Winns ranije, i nista se nije promenilo dok ih nisam skinuo i odneo na ciscenje

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji