Nemojte mi se smejati za ovo

Razmisljao sam da nadjem neku 155 V6 u dobrom stanju da se zamenim za Mecu, mozda izvucem neku doplatu od par stotina evrica i posle nabavim motor 2.0TS 8v sa instalacijom, kompom,(menjacem ako treba) i prepakujem to u Alfu (i nabavka stranca iz Italije dolazi u obzir). Treba li da se prepravlja i stavlja trap od TS-a posto sam citao na nasem starom forumu temu od @Milos-a kad je sredjivao svoju 155V6 pa je tamo pisalo da su opruge drugacije, za amorte se ne secam, spone zakrivljene i sl, ako me secanje dobro sluzi. Da se ne lazemo zeleo bih ja V6 vise od svega ali mi je registracija preskupa tako da to nazalost otpada

Ovo sam samo vas pitao jer bih u suprotnom od ukucana bio izlozen komentarima da sam lud, blesav, da mi svasta pada na pamet i sl a vi cete me i razumeti. Mislim da sam prvi kome ovako nesto i pada na pamet i uopste koji nesto ovako i pita. Ovo je cisto radi znatizelje a i vec neko vreme mi se ovo vrzma po glavi, ne verujem da bih dobio odobrenje od mojih za ovaj projetak.
Pozdrav SVIMA...

ps: 155V6 mi je pala na pamet jer je auto sa skupom regom pa bih mozda uz malo srece i naleteo na neku u dobrom stanju i da covek hoce da se zameni a mozda i izvukao neki evric doplate. Inace mi ovo u drugim okolnostima ne bi ni padalo na pamet kao sto verujem nikome nije... A 2.0TS 8V je po meni sasvim dovoljan i za pristojnu voznju bez cimanja, i za povremena gazenja i sve ostalo... A V6 mozda jednog dana