Slike i Utisci sa prvog skupa Alfista u 2008

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 2:50 am

Pa sta je ovo cekali ste da ja odem iz zemlje pa da napravite ovako dobar skup :lool: :lool:

Salu na stranu, bas mi je drago da je ovaj skup prosao 100% po zeljama Alfista, steta sto nije bila Delta tu da isprati skup ali opet nista novo. Sve pohvale organizatorima skupa kao i ucesnicima velicanstvenom skupu. Prosto je milina gledati ovoliko Alfi na stazi, gde im je i mesto.

Pozdrav za sve Alfiste sa Novog Zelanda.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 6:44 am

Nigy napisao:Specijalno oformljena komisija u sastvu Bane i i ja je odokativno detaljnim pregledom svakog vozila na startu ustanovila da su sva tehnicki ispravna i sposobna za stazu, te ovim stavljam tacku na kuknjavu o nepripremljenim makinama.
Inace cu sve da popisem na sta se zalite i da naplacujem kazne! :rotfl:
niko nije pominjao kad smo ih pustali na stazu da mu je auto neispravan :idea:
osim ovih sa 75 sto nemaju pozadi kocnice
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Uto Apr 22, 2008 9:00 am

[quote="milan156"]Jedino sam iskreno malo vise ocekivo od 75-ica, uvek se na parkinzima palite i prozivate nas sa prednjim vucama a na stazi (izuzev drugog vozaca one crvene, koja mi je doduse i najozbiljnije delovala, za njega svaka cast, a i za auto, ne znam sta je ra
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Uto Apr 22, 2008 9:45 am

Ja na zalost niasm dosao zbog dripaca iz spedicije koji mi nisu sredili papire za motror vec 25 dana :mad: :mad: :mad:
Imao sam zelju i vec isplanirao dolazak,pogotovo zbog voznje po stazi.
Sad mi jos zalije posto se spominje nego ugibanje vecine auta (kod mene ispravna sport opcija tako da bi AZDAJA pustila korenje u stazu :P )
Mimo toga vidim da su svi odusevljeni a bio sam sa covekom u nedelju predvece koji je bio prisutan tako da mi je i licno potvrdio da je bilo fenomenalno.
Svaka cast na organizaciji i svemu sto sam video preko slika i snimaka.
:applause: :headbang2: :bow:
Nigy

Uto Apr 22, 2008 10:34 am

Viktor napisao:Slika
Mozes li ovu fotku da okacis u punoj rezoluciji? :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 11:07 am

koje je vreme napravila 166-ca?(to mi je reper za moj auto :mrgreen: )
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Uto Apr 22, 2008 11:21 am

Sve pohvale organizaciji skupa. Lepo osmisljeno i na nivou skupova u inostranstvu koje smo mogli da gledamo samo po drugim forumima. Neznam ko su ljudi koji su radili fotke ali su fantasticne.
Sto se tice voznje na stazi tu je vec prica zaguljenija, naime nerazumem ja to (vozio sam turisticki ). Svi imamo alat takav kakav je pa sta , ja sam moju vozio do daske i imam vreme takvo kakvo imam ali ovo je jedinstvena prilika da se auto tako vozi. Meni je ovo jedini auto koji imam a imam i porodicu pa sta nemoze auto da se pocepa za jedan minut zustrije voznje.
Ako je neko zainteresovan sta sve fali mom autu mogu da mu posaljem na P.M.
Neka se pojedinci nenadju prozvani u ovom tekstu, ovo je samo moje shvatanje voznje na stazi na kojoj se meri vreme.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 1:55 pm

Ima li neko snimak Tokyo Drift-a?
Postavite ga na YT, ako ikako mo
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Uto Apr 22, 2008 2:22 pm

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Uto Apr 22, 2008 3:23 pm

Nema snimak a i malo ga je bilo u jednom krugu tako da nista. . . .

[quote="Milan156"]
(izuzev drugog vozaca one crvene, koja mi je doduse i najozbiljnije delovala, za njega svaka cast, a i za auto, ne znam sta je ra
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 3:24 pm

Slika

Ja sam se ba
Korisnikov avatar
TOXON

Uto Apr 22, 2008 3:29 pm

hahaha hahahaha hahaha hahahaha hahaha hahahaha

Ma ko postavi one gume pored staze nanu li mu j. . . . . . hahaha
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Uto Apr 22, 2008 4:02 pm

@kankkunen-Dobar avatar :rotfl:
p.s- nemoj onoliko da se nerviras... =]
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Uto Apr 22, 2008 4:39 pm

Ako nista avatar ti je vrhunski, treba znati zezati se na sopstveni racun :plavi_voli:
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Damjan156
Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter

Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:04 pm

Uto Apr 22, 2008 4:40 pm

Konacno mi ukljucise net pa i ja da se javim!

Sve pohvale za skup i moje zamerke su iste kao i svih ostalih na forumu,znaci preglasna muzika(za ovakav event)jer verujem da svi vise volimo muziku koja potice iz srca svake Alfe ;) i sortiranje kola prema modelima.

E sada...Moje vreme je23-ce,i vozio sam umerno toliko da se ne obrukam,i sebe i auto.Nadam se da sam uspeo.Na autu je sve ispravno,Bogu hvala a da nije ne bi ga ni probao na stazi.Voznja mi je pruzila ogromno iskustvo da se briblizim granica Alfe i odusevljen sam koliko jos moze da pruzi.Straulli ogibljenje zbog koga mi auto ima tockove ka spolja,mi je ulilo puno sigurnosti za buducu sportsku voznju.

Pozz svim koji su pristvovali i da nas drugi put bude u jos vecem broju.
Cestitam pobedniku i zelim mu puno srece u pronalazenju pravog auta.Alfe nadam se! ;)

P.S. Ja slika nemam,sem klipova,jer sam se uzdao u druge
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 5:19 pm

Nikog nisam prozivao, i ne znam cemu tako bezobrazno pitanje kao zasto bi neko ispunjavao moja ocekivanja?????? ko da ja to ocekujem od nekoga...
Prvi put u zivotu ostavljam poruku na forumu i nije mi ni na kraj pameti da se prepucavam sa nekim koga ne poznajem, a jos manje da isto tako nekoga prozivam ili vre
Korisnikov avatar
TOXON

Uto Apr 22, 2008 5:28 pm

Nygel je veoma vezan za pomenuti automobili tako da nemoj da mu zameris! ;)

Ni jedna 75 na skupu ne moze da se poredi sa novim 156-ticama po stanju, sve su to stare babe koje se trude da se odupru zubu vremena!

Na primer na crvenoj su zadnje gume stare bar desetak godina..,prednje su novije 7-8! hahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 6:04 pm

Naravno, to sam i ja reko prvi, ali nisam ni bio u fazonu da se poredim s nekim, niti da prozivam tu alfu sa menjacem od 1.6, jer to mi je za svaku pohvalu sto neko ima zivaca i mogucnosti da isprobava kako se motor i auto uopste ponasa sa razlicitim prenosima, i to govori da se radi o pravom ljubitelju..

I bas sam u kragujevcu, kada sam poslednji put bio na skupu, bio sa drugom koji vozi bmw-a i zajedno smo gledali sivu 75 kako se vrti na parkingu i kolko se secam cuo sam da je bila 3.0 sa menjacem od 1.6. I auto je izgledao toliko pun snage i lud da sam se odusevio i ovog sa bmw-om posle toga godinu dana prozivo da to ni jedan bmw ne moze... To je razlog zasto sam uopste pomenuo tu alfu, izvinjavam se uvredjenom vlasniku, pogresno je shvatio, meni je auto bio do ja..a pa sam zato ocekivo nesto slicnije tvojoj voznji, ali nebitno vise sam sam sebe smorio sa ovom pricom.. A sto se tice kupovine kola, naravno da alfa ima prednost, ali jedini je problem sto mi se vozi zadnja vuca... Ali videcemo jos, kad bi bila neka 156-ica sa RWD...
Korisnikov avatar
TOXON

Uto Apr 22, 2008 6:17 pm

milan156 napisao: alfa ima prednost, ali jedini je problem sto mi se vozi zadnja vuca... Ali videcemo jos, kad bi bila neka 156-ica sa RWD...
To matori. . . :lool: :twisted:

Ubice me neko......... hahaha
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Uto Apr 22, 2008 6:18 pm

Bice 169 sa zadnjom vucom. ;)

http://www.topspeed.com/cars/alfa-romeo ... 18188.html
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
starac vujadin

Uto Apr 22, 2008 6:26 pm

Dosadilo coveku sa fwd, to je sve tako lako, upravljivo i predvidljivo...hoce covek da krene tezim putem. Potpuno mi je to razumljivo :lool:
Acqua-Olio-Benzina
Nigy

Uto Apr 22, 2008 6:37 pm

Vec sam skoro odgovorio na tvoj prethodni post, kad sam video da si dodao jos jedan i posto mi ovo lici na maratonsku prepisku, da sumiram, pa da batalim temu.
U oba svoja posta si ponovo pomenuo da si ti nesto ocekivao pa ne vidim zasto moje pitanje 'zasto bi neko ispunjavao tvoja ocekivanja' bilo bezobrazno?!
Takodje si napisao 'da ce se pruziti prilika svim 75-icama da pokazu zasto je zadnja vuca zanimljivija i bolja od prednje..'. A zasto bismo mi imali zadatak da to pokazujemo, ili da drifrujemo ili bilo sta? Time sto vozimo AR 75 mi na svakom skupu treba nesto da radimo sto se drugima svidja i ako to ne uradimo, dobijamo negativne poJene? A celu tu pricu si spakovao kao prozivanje uz karakterisanje da se palimo, prozivamo itd. (procitaj sta si pisao).
Sve u svemu, svoj auto mogu da rastavim i ponovo sklopim, sto me ne cini 'vecim' Alfistom od drugih, ali mi daje dodatnu dozu netolerancije za one koji se ponasaju kao ti. :?
Na kraju, nema potrebe da se izvinjavas, nisam ja nista pogresno shvatio, mozda si ti pogresno napisao... :twisted:

BTW, u Kragujevcu su se vrtele dve sive sektasice, jedna 3.0 sa TS menjacem i moja TS sa 1.6 prenosom. ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 22, 2008 6:43 pm

I ja sam ocekivao 75-icu bar jednu do treceg mesta.
Imao sam prilike da vozim 2.0 i us*ao sam se kako ide. :lool:
A mislim da je 75 izuzetan auto po svemu, cak sam slikao samo 75 na stazi.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mitrowsky
Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год.
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 9:34 pm

Uto Apr 22, 2008 7:13 pm

Nigy napisao: U oba svoja posta si ponovo pomenuo da si ti nesto ocekivao pa ne vidim zasto moje pitanje 'zasto bi neko ispunjavao tvoja ocekivanja' bilo bezobrazno?!
Takodje si napisao 'da ce se pruziti prilika svim 75-icama da pokazu zasto je zadnja vuca zanimljivija i bolja od prednje..'. A zasto bismo mi imali zadatak da to pokazujemo, ili da drifrujemo ili bilo sta? Time sto
Čovek nije rekao da je o
Голф? Никад!
Korisnikov avatar
starac vujadin

Uto Apr 22, 2008 7:15 pm

Koliko god smajlija stavljali, izgleda da nije dovoljno da bi vas ljudi .napusili. bez razloga. :roll:
Acqua-Olio-Benzina

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”