Moram da te demantujem ovde. Nije nista pogresno kupljeno, sve je novo - nove opruge i uzeo sam nove b4 amorte. Auto se spustio 2 cm vise nego sto je trebao. Pogresan model opruga nije kupljen (dosta kolega zna), imao sam tri seta opruga u jednom momentu i svi setovi su bili propisani za moj auto. Zamenio sam opet opruge, ista situacija... Tek kada sam vratio stare amorte (ni trapadzija nije verovao da ce se auto podici), sve je doslo na svoje mesto.YUgisa napisao:Amortizeri nemaju veze sa visinom auta. Teoretski, mogli bi eventualno da se razlikuju u dimenzijama, ako se opruga montira na amortizer pa da je platforma nesto niza nego sto treba, ali to malo varira najcesce. Mozda je kupio Prokit sa za neki laksi motor a on mozda ima neki tezi kod njega ako je problem samo napred. Amortizer samo usporava oscilacije opruge.
Zakljucak je da amortizeri ocigledno uticu na visinu auta. Kupljeni su i Wint-u , ovlascenog uvoznika Bilstein-a. Fizicki su identicni sa fabrickim...
Inace, jurim makar B6 amorte ili druge sportske, ne svidja mi se i dalje kako to deluje.