* Skupština kluba, 21.2.2021. *

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
- ARCS -
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Contact:
Garaža: Alfa Romeo
Lokacija: Srbija
Lokacija: Beograd
Postovi: 57
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 12:26 pm

* Skupština kluba, 21.2.2021. *

Uto Feb 23, 2021 12:21 am

Poštovani članovi, sponzori, ljubitelji Alfa Romeo automobila, obavešetavamo vas da je Alfa Romeo klub Srbije u nedelju 21. februara 2021. godine održao redovnu skupštinu na kojoj su sumirani rezultati rada u 2020, usvojen finansijski izveštaj i predočen plan aktivnosti za ovu godinu.
Istaknuto je da su najveći događaji našeg kluba - međunarodni skup i obeležavanje rođendana iz opravdanih razloga izazvanim pandemijom koronavirusom morali da budu otkazani, ali smo organizovali niz drugih koji su mogli da se održe u skladu sa aktuelnim merama.
Pre svega, ponosni smo na odličan skup u Lazarevcu, gde je bio prisutan veliki broj članova i automobila, kao i na izuzetno posećeno jesenje roštiljanje na Košutnjaku sa rekordnom posećenošću.
Trudili smo se da posetimo humanitarne skupove koje su organizovali drugari iz Novog Sada i drugih gradova Srbije. Veliki teret podneo je i naš tim prilikom postavljanja nove platforme foruma sa starom bazom, kao i sajta, koji je uspešno zadržan.
Na skupštini je odlučeno da rukovodstvo kluba nastavi da radi svoj posao, uz nekoliko mlađih saradnika. Kao prvu odluku, reizabrano rukovodstvo je odlučilo da proglasi Počasne članove kluba, za tekuću 2021. godinu. Zahvaljujući svom dosadašnjem trudu i zalaganju oko kluba, titulu Počasnog člana poneli su Vojislav Dražić @vojaalfa i Nikola Milošević @The Nixa.
Nadamo se uspešnijoj godini u kojoj planiramo više druženja i obilazaka skupova prijatelja iz regiona.
Naša filozofija se nastavlja, a o detaljnim planovima kluba obavestićemo vas uskoro putem naših stranica na društvenim mrežama, foruma i sajta.
Čuvajmo nasleđe i gledajmo u budućnost. Ostanite zdravi.
Vaš ARCS.


Slika Slika Slika

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”