mozda nekom pomogne
- sasamla
- Garaža: Alfa Romeo 147 ts 88kw 120
opisacu vam jedno iskustvo mozda neko pronadje sebe ovde.od kako sam kupio alfu 147 ts 120 nesto mi je bila troma nije imala ubrzanje koje sam ocekivao,na kompu potrosnja pokazuje 50l kad izbacim iz brzine i idem na leru,ponekad osetim kao da klone kad nagazim malo brze.svetlo upaljaca i piksle ponekad nece da se ugasi a nekad nece da se upali,zadnjih dana mi se desavalo kad hocu da upalim auto pokazuje da je otvoren gepek ja sve mislio da se dete igralo sa kljucevima .pre dva dana poludela vrata ,non stop pokazuje otvorena zadnja pa prednja levo desno kad hocu da zakljucam on se otkljuca,upalim levi zmigavac on pisti i pokazuje otvorena desna vrata.danas ja poskidam tapacir sa vrata cackao one dzekove i nista nisam video a mislio sam sigurno usla voda negde pa zeza.kako nista nisam pronasao vratim ja sve kako je bilo kresnem ono sve radi savrseno,provozam se on ide kao lud nema vise ono da klone kad dam gas ,na kompu vise nema ono 50l kad idem na leru,totalno drugi auto.--mislim da je nekad skidan tapacir sa vozacevih vrata i kad je neko vratio usrafio je onaj sraf sto drzi centralu za prozore i retrovizore kroz zice i tu je najverovatnije imalo te smetnje--
- skroller
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts
Moja je isto bila lenja od kako je pocelo ovo hladnije vreme, odjednom ide kako treba iz cista mira.