Stranica 1 od 1

Krovni nosači za bicikl Giulietta

Poslato: Pet Jul 10, 2020 3:15 pm
od VojislavGr
Kupio sam skoro originalne alfine krovne nosače za Giulietta-u.

Zna li neko koji nosači za bicikl pašu na te krovne nosače? Ne bih uzimao originalne npsace za bicikl, skupi su i dugo se čeka.
Ako ima neko da prodaje, neka se javi.

Hvala!

Re: Krovni nosači za bicikl Giulietta

Poslato: Pet Jul 10, 2020 4:18 pm
od boki76
Obrati samo paznju da je nosivost krova 40-50kg. Pretpostavljam da je dovoljno za 2 bicikle. Inace skoro sam bio u prodavnici i raspitivao se o nosacima i rekli su mi da oni sto se montiraju na 5. vrata mogu da posluze za kratke gradske relacije. Bilo koje putovanje ili izlazak na auto put preporucuju nosac sto se montira pozadi i ima kao korpu u koju se stave bicikle. E sad, ako su lagali mene i ja lazem tebe. Takodje, mozda bi mogao da odes do neke prodavnice da ti oni kazu koj nosac moze da se montira i eventualno isprobas na licu mesta.

Re: Krovni nosači za bicikl Giulietta

Poslato: Sub Jul 11, 2020 6:58 pm
od edin
Ako nije tajna, gde si pazario orginalne nosace i koliko?
Moze i privatna poruka :arflag

Krovni nosači za bicikl Giulietta

Poslato: Sub Jul 11, 2020 9:52 pm
od Mar_Kes85
“Inace skoro sam bio u prodavnici i raspitivao se o nosacima i rekli su mi da oni sto se montiraju na 5. vrata mogu da posluze za kratke gradske relacije. Bilo koje putovanje ili izlazak na auto put preporucuju nosac sto se montira pozadi i ima kao korpu u koju se stave bicikle. E sad, ako su lagali mene i ja lazem.”


Ako imas neku dodatnu info o ovom nosacu sto ide na 5-a vrata u smislu zasto su ti rekli da nije za auto put ili duze relacije pisi please. Ja bas planirao da uzmem jedan za max 2 bicikle. Cak sam jednom prilikom na takvom nosacu vozio bicikl iz bg-a do minhena. Sve proslo u najboljem redu. Al od viska info ne boli glava.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Krovni nosači za bicikl Giulietta

Poslato: Ned Jul 12, 2020 9:44 am
od boki76
Nisu mi nista rekli zasto a ja sam info uzeo zdravo za gotovo. Znaci radi se o nosacima od 5.000 din, tj onim najjeftinijim za 5. vrata. Mogu eventualno za jedno nedelju dana ponovo da svratim do njih pa da ih pitam.