Transaxle Gearbox, Clutch...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
da ves masine i zastavina vozila su standardna zamena za sve,kao recimo razvodna kapa na 75-icu je od keca novi tip i naravno uzmem i ruku i providnu kapu,nesto od lade,nesto od audija,nesto od fiata,opela,recimo cev za pecurku filter original pasuje kanalizaciona cev fi 75,nesto od,bmw-a,renoa itd
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
-
Go
- Drug Član
videh da ima dosta prepravki menjaca, mada se njihove prepravke svode na to da kupe menjac, i to od strane firme colotti. Tako da mozda bi trebalo da se napravi lud i da nazove i da pita koliko kosta trkacki menjac za 75-cu pa da kolektivno popadamo u nesvest . Ja nemam srca da saznam koliko mi jos para viska treba u zivotu .
Cheers mates
http://www.colotti.com/Engl/company.htm
videh da ima dosta prepravki menjaca, mada se njihove prepravke svode na to da kupe menjac, i to od strane firme colotti. Tako da mozda bi trebalo da se napravi lud i da nazove i da pita koliko kosta trkacki menjac za 75-cu pa da kolektivno popadamo u nesvest . Ja nemam srca da saznam koliko mi jos para viska treba u zivotu .
Cheers mates
http://www.colotti.com/Engl/company.htm
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ja sam probao neku remontovanu lamelu,trecom skripi ali na kiretanju proizvodi neartikulisane krike i kad se ugreje trza,sad imam neku koja je pocela da kliza,a imam spremljenu 215 sa avionskim kocionim oblogama
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
colloti na spisku ima samo 1.8 T i 3.0 menjace... i to iskljucivo dog boxove... ne verujem da bi to iko vozio po ulici realno... imaju i helical teeth zupcanike za 3.0 sto je skroz cool ali opet je samo da dog box...
a evo i zanimljivog stiva izvucenog sa neko site-a:
.Can I get a sequential gearbox? Yes, but start saving your pennies. The Prodrive unit is $75,000, is lease only, and requires rebuilds every 1000 miles. KAPS has a unit for the bargain price of 22,000 Euros. Modena did make a special paddle shift sequential unit, but it is unavailable for purchase. Ikeya makes a sequential conversion kit for ~$1400 that converts the normal H pattern into a sequential pattern. SQS makes a 6MT sequential for ~$2500. MUCH thought should be given to these options though as they are unproven..
a evo i zanimljivog stiva izvucenog sa neko site-a:
.Can I get a sequential gearbox? Yes, but start saving your pennies. The Prodrive unit is $75,000, is lease only, and requires rebuilds every 1000 miles. KAPS has a unit for the bargain price of 22,000 Euros. Modena did make a special paddle shift sequential unit, but it is unavailable for purchase. Ikeya makes a sequential conversion kit for ~$1400 that converts the normal H pattern into a sequential pattern. SQS makes a 6MT sequential for ~$2500. MUCH thought should be given to these options though as they are unproven..
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
pa za remont obicnih menjaca su cifre oko 600-1500€,bilo kakva dorada van standarda ide duplo pa i troduplo,secam se kad je pokojni Peca Dobrohotov nosio trkackog klia na doradu menjaca,bila je druga u pitanju,cifra je izasla oko 500€ sa rukama,i to samo jedna brzina,na vec prepravljen menjac,kome su svaka brzina nezavisne pa se kombinuju kako kome odgovara
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
jel ima nekih sinhrona viska kod nekog u garazi,po mogucnosti dobrih