Da li ima kraja...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ajd izbegni vanredni ako te žandari napecaju negde u gradu ... a zaustavljaju baš prekoputa linije jednog od tehničkih pregleda
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ti ocito po komentarima nisi imao konflikt te vrste sa organima reda...jos i kako se salje na vanredne tehnicke zbog svega i svacega a ako ti se ustanovi nedostatak tehnicka neispravnost,a kola si u neko skorije vreme registrovao idu i na taj tehnicki gde su te pustili da prodjes neispravan,pa i njih kaznjavaju prevrcu papire i slicno.FantomX napisao:Zar neko jos ide na tehnicki?
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Sve,sve ali svaka im cast za xenone ! Toliko rastelovanih xenona koji zaslepljuju ima na putevima..
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Jbg, najebacemo i mi sa projektorima...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
- FantomX
- Garaža: ex Julija 156 SW JTDm / 159.88whp
ex VW Passat 4motion B5.5 131hp tuned
AR 156 JTD 8v 158.9hp - numero duo :) '04 - Lokacija: Beograd
Sto bi, stavis neke lepe sijalice umesto xenona...
@elas
Druze, sve ja razumem, ali moras da imas bas mnogo lose srece da te neko posalje na vanredni.
Znam celu proceduru, ali tesko da ce u zemlji Srbiji na dnevnom nivou neko raditi tako nesto...
Ja bih voleo za sve atest, ali da se razumemo, da kosta par stotina dinara, ne 100e...
Imas recimo prvu pomoc koja ima rok trajanja, verovatno ne znas ni do kada traje, stoji u gepeku...
A tek sta se sa tim radi, nije za forum
@elas
Druze, sve ja razumem, ali moras da imas bas mnogo lose srece da te neko posalje na vanredni.
Znam celu proceduru, ali tesko da ce u zemlji Srbiji na dnevnom nivou neko raditi tako nesto...
Ja bih voleo za sve atest, ali da se razumemo, da kosta par stotina dinara, ne 100e...
Imas recimo prvu pomoc koja ima rok trajanja, verovatno ne znas ni do kada traje, stoji u gepeku...
A tek sta se sa tim radi, nije za forum
- elas
Isao sam ja na vanredni par puta...odokativno mu se vozilo ne svidja,povuci rucnu i kreni.Ako se malo pomeri slao me na tenicki koji je uglavnom blizu ali na valjcima pokaze dobro kocenje pa nisam imao kazne,dok mog oca su par puta i kaznjavali zbog neke neispravnosti.
A o ovim novotarijama od dodatne opreme ne smen ni da mislim,sta ce sve tu da se izdesava tek cemo biti upuceni,samo da pocnu da maltretiraju ljude.
A o ovim novotarijama od dodatne opreme ne smen ni da mislim,sta ce sve tu da se izdesava tek cemo biti upuceni,samo da pocnu da maltretiraju ljude.
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Slanje na vanredni da ali za foliju jos nisam cuo da se drndali na vanrednom. Ili nije naisao pravi ...Sauriann napisao:Jesu počeli ?
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Pa biće sve po redu folije, xenoni, motori, gume ...
Pričao sa par ljudi iz HR na skupovima i kaže i mi smo tako isto mislili i smejali se, a sada ne smeš ni felnu 17" da staviš ako nije upisana u saobraćajnu.
Pričao sa par ljudi iz HR na skupovima i kaže i mi smo tako isto mislili i smejali se, a sada ne smeš ni felnu 17" da staviš ako nije upisana u saobraćajnu.
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Da se razumemo, red i zakon moraju postojati.
Nas problem je sto zakon nije isti za sve i, sto se tarife odredjuju po nekoj sumanutoj logici ... jer je sve u banani pa, daj sta das, gdegod moze da se otme nesto
Nas problem je sto zakon nije isti za sve i, sto se tarife odredjuju po nekoj sumanutoj logici ... jer je sve u banani pa, daj sta das, gdegod moze da se otme nesto
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- FantomX
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Cuti, dobro je kad moze i to
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Uspeva samo za privremeno prigušenje zvuka izduva pri prelasku granice. Ne znam zašto se kolega koji mi je preneo iskustvo zentao baš na granici. Možda ima fora da sa nekom saobraćajnom patrolom i sl...To u povratku za Hrvatsku.
- elas
- FantomX
- elas
- Owner
- Garaža: Ex. Alfa Romeo 145 1.6 TS 16v
Alfa Romeo 147 1.6 TS 16v - Lokacija: Vrnjacka Banja Beograd
Čisto da vas obavestim za golije (folije). Zvao sam za ovu potvrdu od predstavnika Alfa Romeo vozila (potvrda od proizvodjaca) da proverim kako se dobija. Elem posaljete mail, jasno naglasite za šta vam treba potvrda, priložite uz mail ocitanu licnu kartu i saobracajnu vozila, ukoliko se odobri to, potvrda stiže na kućnu adresu u roku od 7 radnih dana i placa se 85e. Dalje nisam išao. Znam samo za ovo, ako neko zna o dalje neka pise.
Edit: na ovu email adresu se salje: fas.potvrde@fcagroup.com
Edit: na ovu email adresu se salje: fas.potvrde@fcagroup.com
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Isto su mi rekli kad sam tražio potvrdu za 156 za menjanje motora, uz dodatak da se plati 85 evra a AR može i da ne da potvrdu. Pare ovi iz FAS-a ne vraćaju naravno...
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Baš lepo
Šta ih briga, deru svi redom u Crbiji pa deru i oni .... nizašta Šta ih baš briga ko šta radi za nekim autom koji su oni proizveli i prodali pre 10,15,20 godina ... Al Bože moj, kad drpaju svi, što ne bi i oni
Šta ih briga, deru svi redom u Crbiji pa deru i oni .... nizašta Šta ih baš briga ko šta radi za nekim autom koji su oni proizveli i prodali pre 10,15,20 godina ... Al Bože moj, kad drpaju svi, što ne bi i oni
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Mene danas drk.li na tehnickom pregledu za folije na bocnim staklima,morao sam na alternativni nacin da resim problem.
Elem,necu lopovima dati niti jednog jedinog dinara,lepo idem u renomirani servis za folije i uradicu sledece:
1 -Skidaju se postojece folije sa 60% zatamnjenja
2 -Ciste se stakla do perfekcije
3 -Postavljaju se potpuno providne folije sa 99% uv zastite
4 -Debeloj ministarki pokazujem srednji prst
Da su manje alavi i bezobrazni,pa da covek izdvoji 5-10k dinara za atest ali em su nasvirali cenu,em su ljudima zakomplikovali da gube svoje vreme na raznim salterima,em su namestili posao i dobavljacima vozila.
I da nekako poludim i da resim da sve to zavrsim,lopovi ce opet smisliti reatest na par godina
E ne dam bandi ni dinara!!!!!!!
Elem,necu lopovima dati niti jednog jedinog dinara,lepo idem u renomirani servis za folije i uradicu sledece:
1 -Skidaju se postojece folije sa 60% zatamnjenja
2 -Ciste se stakla do perfekcije
3 -Postavljaju se potpuno providne folije sa 99% uv zastite
4 -Debeloj ministarki pokazujem srednji prst
Da su manje alavi i bezobrazni,pa da covek izdvoji 5-10k dinara za atest ali em su nasvirali cenu,em su ljudima zakomplikovali da gube svoje vreme na raznim salterima,em su namestili posao i dobavljacima vozila.
I da nekako poludim i da resim da sve to zavrsim,lopovi ce opet smisliti reatest na par godina
E ne dam bandi ni dinara!!!!!!!
A Man's Got to Know His Limitations...
- elas
Pa moze ali nije to resenje problema...kad tad ce ozbiljnije u kontroli na ulici biti skidanja i kaznjavanja.